Zvon:BMW M1 inapoi in joc?

Conform semenilor nostri de la Autoexpress UK, noul M1 se bazeaza pe recentul lansat BMW Vision EfficientDynamics Concept si va debuta in 2012.

M1 se zvoneste a avea o ultra-mica inaltime la sol, aerodinamica activa si un spate agresiv, similar cu al conceptului Vision. In interior, cele doua plus doua locuri vor ramane intacte, dar cele mai recente gadget-uri vor fi incorporate: bord digital, conectivitate multimedia si o versiune avansata de iDrive.

Accentul noului BMW M1 va fi pus pe performanta si eficienta, chiar daca unele niveluri de confort vor trebui sacrificate.

car_photo_333277_25-655x436

In ceea ce priveste puterea, motorul vazut in Conceptul Vision va propulsa noul M1: combinatia hibrida intre un diesel de 1.5-litri cu 3 cilindri si doua motoare electrice.

Una din sursele lor, de asemenea, a confirmat declaratiile noastre anterioare, noul motor hibrid este practic gata de productie, impreuna cu cutia de viteze DCT deja utilizata in M3.

Sursa, de asemenea, a sugerat ca acesta va fi defapt un rival la Audi R8, deci preturile sunt de asteptat sa fie in acelasi interval.

Pararea noastra: luni de zile, BMW a negat planurile despre un viitor vehicul M1, surse apropiate companiei au spus ca o versiune 135i Supersport, cu caracteristicile M1 va fi disponibila in viitorul apropiat. Recent, au existat mai multe stiri, cu privire la un viitor model Z bazat pe conceptul Vision, care mentioneaza un Z2, Z9 sau chiar Roadster Z10. In acest moment, nu putem intr-adevar specula in continuare, noi vom incerca sa vedem daca putem faca lumina in acest caz.

De asemenea, este cunoscut faptul ca in trecut, BMW a schimbat drastic planurile lor de viitor, asa ca nu ne-ar surprinde decizia de a construi un supercar M1.

[Sursa: AutoExpress]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account