Zvonuri: BMW i4 va fi dezvaluit la Salonul auto de la Los Angeles

Zvonuri: BMW i4 va fi dezvaluit la Salonul auto de la Los Angeles

Anul trecut am relatat despre intentiile BMW de a construi mai multe modele in cadrul sub-brandului i. In acelasi timp am facut referire la modelele i4 si i5 care se vor alatura viitoarelor i3 si i8, care au primit deja unda verde.

Potrivit publicatiei franceze L’Automobile, BMW se pregateste sa dezvaluie noul BMW i4 in noiembrie in cadrul Salonului auto de la Los Angeles. Dupa cum am mai relatat anterior, BMW i4 ar avea la baza modelul i3 si ar fi practic o versiune mai sportiva cu doua locuri, o masina mini-sportiva cu tren de rulare electric.

Comparativ cu i3, modelul i4 ar avea doar doua usi si un pret estimat la 50.000 USD pentru versiunea de serie.

Ca si celelalte modele i, si BMW i4 utilizeaza din plin tehnologia CFRP. Beneficiind de dimensiuni similare, i4 ar putea utiliza acelasi tren de rulare hibrid ca si i3: un sistem plug-in cu motor electric compact montat pe puntea spate. Acesta se alimenteaza cu energie de la baterie, pentru a propulsa rotile spate prin intermediul unei transmisii cu un singur raport. Dat fiind ca este o versiune mai sportiva a modelului i3, BMW i4 ar dezvolta mai multi CP decat masina de oras entry-level: 168 CP si 250 Nm cuplu.

Daca masina chiar va fi adusa la Los Angeles luna viitoare, ne asteptam la o lansare pe internet in urmatoarele saptamani.

[Sursa: L’Automobile via GreenCarReports]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account