Zvonuri: BMW intentioneaza sa produca vehiculul Megacity in China

bmw-megacity-sketches-2

Revista germana Wattgehtab relateaza despre posibilitatea ca viitorul vehicul Megacity sa fie construit in China dupa lansarea sa oficiala in 2013.

Intr-un interviu acordat News Bejiing, Christoph Stark, Directorul BMW in China, a declarat ca lansarea vehiculului Megacity (MCV) in 2013 va oferi pietei chineze o sansa sa analizeze furnizorii si resursele locale, necesare constructiei masinii pe pamant chinezesc.

Prin vehiculele Megacity BMW intentioneaza sa obtina masini de oras cu emisii poluante zero, ce ar putea fi utilizate masiv in regiunile metropolitane ale globului, iar orasele chineze cu crestere accelerata s-ar potrivi la fix descrierii.

Pentru a putea fi pregatiti in vederea productiei de serie a masinilor electrice, BMW extinde liniile de productie de la uzina din leipzig, in Germania. Pana in 2013 se vor investi cca. 400 milioane Euro in cladiri si facilitati de productie destinate asamblarii MCV, iar pe partea de personal vor fi create cca. 800 locuri de munca noi.

In 2011 uzina BMW din Leipzig va lansa productia vehiculelor ActiveE, bazate pe BMW Seria 1 Coupe.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account