Premierele MINI la Salonul Auto de la Los Angeles

MINI se reinventează şi cel mai nou model al constructorului din Marea Britanie, alături de o perspectivă foarte interesantă a viitorului mărcii, va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Prin caractersiticile sale distincitve – plăcerea de a conduce şi poisiblităţile unice de personalizare, MINI a atras un public sofisticat, atent la cele mai noi trenduri, care apreciază libertatea de mişcare şi agilitatea în mediul urban. Succesul MINI peste Atlatic a făcut ca USA să fie cea mai importantă piaţă a mărcii.MINI la LA (9)

Lansarea noului MINI cu cinci uşi este o continuare a strategiei de succes pentru extinderea popularităţii mărcii în rândul unui nou public-ţintă prin lărgirea gamei de modele. Prin acest debut, familia MINI ajunge acum la un total de opt membri. De asemenea, selecţia de echipamente speciale, accesorii şi servicii MINI Connected, care permit ca plăcerea condusului emblematică pentru MINI să fie personalizată în funcţie de preferinţele personale, este şi ea mai mare ca niciodată.MINI la LA (1)

O perspectivă a viitorului mărcii va fi de asemenea prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles printr-un concept car spectaculos. MINI SuperleggeraTM Vision întruchipează o interpretare de pionierat a unui concept cu o tradiţie foarte bogată: roadsterul – o combinaţie de stil britanic, atmosferă italiană, design purist, construcţie ultrauşoară şi propulsie pur electrică.MINI Superleggera (6)

Premieră în USA: noul MINI cu cinci uşi

Un caracter individual cu calităţi versatile şi totuşi un MINI veritabil: aşa este MINI cu cinci uşi care îşi face debutul în Statele Unite cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Două uşi suplimentare facilitează accesul în spate, unde sunt disponibile trei locuri. MINI cu cinci uşi are un ampatament care a fost extins cu 72 de milimetri, oferind astfel spaţiu mai mare nu doar pentru pasageri. Acum, portbagajul este mai mare cu aproximativ 30% faţă de cel al modelului cu trei uşi, cu un volum de 278 de litri. Mai mult, spătarul banchetei – divizat în raport 60:40, cu posibilitatea de rabatare – permite mărirea volumului portbagajului la un maxim de 941 de litri.MINI la LA (12)

La lansarea pe piaţă a noului MINI cu cinci uşi (consum mediu: 5,9-3,5 l/100 km), clienţii vor avea disponibile şase motoare din noua generaţie, cu trei sau cu patru cilindri, precum şi tehnologie MINI TwinPower Turbo. Propulsoarele acoperă o gamă de puteri cuprinsă între 70 kW/95 CP şi 141 kW/192 CP şi, în combinaţie cu tehnologia de ultimă oră a suspensiei – armonizată cu precizie pentru fiecare model în parte -, asigură plăcerea inconfundabilă a condusului. Alte caracteristici ale noii generaţii MINI sunt conceptul optimizat de afişare şi operare, precum şi selecţia largă de sisteme inovatoare de asistare a conducătorului.

MINI SuperleggeraTM Vision: stilul britanic întâlneşte atmosfera italiană

Colaborarea între MINI şi producătorul italian de caroserii şi design Touring Superleggera a dus la apariţia unui studiu de roadster compact, ale cărui design şi concept sunt orientat complet pe esenţial: plăcerea condusului şi atractivitatea aspectului. Realizat manufacturier în mare parte, MINI SuperleggeraTM Vision prezintă o interpretare modernă a clasicei decapotabile cu două locuri. Designul deopotrivă minimalist şi foarte emoţional combină stilul britanic şi atmosfera italiană.MINI Superleggera (3)

Proporţiile roadsterului – cele caracteristice MINI – derivă într-o notă charismatică fascinantă, care este sintetizată de finisajul liniilor şi suprafeţelor tipice pentru Touring Superleggera. Cu o bogată tradiţie, arta construcţiilor ultrauşoare aplicată în manufacturarea caroseriei şi propulsia electrică modernă a studiului contribuie la plăcerea pură a condusului, cu o agilitate captivantă, ca să nu mai vorbim de eficienţa revoluţionară. În interiorul MINI SuperleggeraTM Vision, estetica puristă şi atemporală este creată prin intermediul unor spaţii generoase şi a materialelor de înaltă calitate, care sunt deosebit de autentice deoarece au fost lăsate, în mare măsură, în starea iniţialăMINI Superleggera (4)

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account