Zvonuri: BMW M3/M4 Concept ar putea fi prezentat la Pebble Beach – la Salonul auto de la Frankfurt, nu

Pe internet circula zvonuri legate de viitoarele modele M3/M4, zvonuri declansate de sursa din interiorul BMW cu pseudonimul Scott27. Potrivit acestuia, BMW M4 Concept (sau un posibil M3 Concept) este programat sa fie prezentat anul acesta la Pebble Beach Concourse d’Elegance.

Sursele noastre spun ca decizia finala nu a fost inca luata, la acest moment, si ca vor mai exista discutii si comunicari pe aceasta tema. Cu alte cuvinte, BMW se gandeste la asta, dar nu e nimic stabilit sau definitiv.

In ce priveste debutul la Salonul auto de la Frankfurt, putem spune aproape sigur ca M3 Concept sau M4 Concept NU vor fi prezente acolo. La Salonul auto de la Frankfurt 2013 BMW se axeaza exclusiv pe sub-brandul BMW i si pe noul vehicul electric BMW i3. Aproape intreaga companie se concentreaza acum pe planurile de marketing si comunicare pentru i3, in vreme ce o posibila prezentare a modelelor M3 sau M4 nu ar face decat sa-i distraga de la mesajul potrivit.

Asadar, tinand cont ca Salonul auto de la Frankfurt iese din schema, urmatoarea ocazie de lansare ar fi Salonul auto de la Detroit 2014, pentru ca salonul din Los Angeles din decembrie se axeaza pe tehnologiile verzi. Dar Detroit e abia in ianuarie, si asta ar insemna putin cam tarziu pentru o lansare publica. Probabil ca cele doua modele M vor fi acolo, dar nu ca debut mondial.

Galerie foto: BMW Zagato Roadster la Pebble Beach

Evenimentul de la Pebble Beach a mai servit in trecut ca locatie de lansare pentru concepte, astfel ca noul M4 Concept s-ar potrivi.
BMWBLOG investigheaza aceste aspecte si vom reveni cu mai multe detalii despre viitorul loc de lansare pentru M3 Concept, zilele urmatoare.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account