Zvonuri: BMW Seria 7 G11 va avea o versiune extra-long pentru a concura cu Mercedes-Benz Clasa-S Pullman

Noul BMW Seria 7 G11 va debuta in 2016. Daca generatia actuala F01/F02 este oferita in varianta cu ampatament normal si lung, viitoarea generatie G11 mai avansata ar putea beneficia si de o versiune „extra-long”.

Noul model cu ampatament extins va fi raspunsul BMW la versiunea ultra-luxoasa cu ampatament marit a viitoarei generatii Mercedes-Benz Clasa S. Limuzina luxoasa si lunga va inlocui modelele Maybach 57 si Maybach 62. Clasa S Pullman se va distinge in mod vizibil fata de modelul standard Clasa S.

BMW-Seria-7-Exterior

Lansand un BMW Seria 7 in varianta Extra-Long, constructorul bavarez ar putea evita o comparatie intre varianta Clasa S si modelele din gama de lux Rolls Royce.

O piata majora pentru astfel de modele ar putea fi China, si in al doiela rand Orientul Mijlociu.

Cu ajutorul noii platforme G11/G12, BMW a reusit sa mai reduca din greutatea lui Seria 7. Se spune ca greutatea motorizarii 740i de exemplu a scazut dramatic, sub pragul de 1900 kg.

Se spune ca oficialii BMW sunt convinsi ca noul Seria 7 va fi masina cea mai avansata din punct de vedere tehnic, din intreaga istorie BMW. Intr-un interviu acordat anul trecut de catre fostul director BMW de R&D Dr. Klaus Draeger, acesta a declarat ca fibra de carbon va juca un rol important in dezvoltarea viitoarei generatii BMW Seria 7. Pe langa CFRP, la dezvoltarea sasiului va fi utilizat si un amestec de otel foarte rezistent si aluminiu.

Plafonul, capota motorului si capota portbagajului vor fi realizate probabil din CFRP (plastic ranforsat cu fibra de carbon).

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account