Accesoriile originale M Performance evidențiază caracterul sportiv al noului BMW Seria 2 Gran Coupé

Noul Seria 2 Gran Coupé a fost recent dezvăluit online și iată că BMW anunță deja seria de accesorii originale M Performance destinată noului model sub codificarea de generație F44. Gama de opțiuni de personalizare exterioară și interioară este adaptată nevoilor clienților ce sunt pasionați de domeniul motorsportului și pune în valoare caracterului dinamic și atletic al noului Seria 2 Gran Coupé. Componentele de accesorizare au fost special concepute de divizia BMW M GmbH și întrunesc toate standardele calitative și de design. Accesoriile originale M Performance sunt, de asemenea, perfect integrate cu filozofia de reducere a greutății automobilului, fiind construite din materiale de ultimă generație, cu o masă totală redusă și care contribuie la optimizarea aerodinamică a modelului compact coupe cu patru uși.

Pentru noul Seria 2 Gran Coupé, BMW pune la dispoziția clienților un spoiler spate M vopsit în negru lucios, care pe lângă rolul estetic, este capabil să îmbunătățească curgerea aerului în zona posterioară a automobilului, contribuind și la creșterea apăsării aerodinamice pe puntea spate. În pachetul de accesorii originale se regăsesc și alte opțiuni cum ar fi inscripționarea modelului în litere și cifre de culoare neagră sau finisajele negre M Performance din oțel inoxidabil și încastrare din fibră de carbon pentru țevile de eșapament. Pentru partea frontală, clienții pot comanda o grilă M Performance de culoare neagră cu textură ornamentală, în timp ce oglinzile exterioare pot fi echipate cu carcase din fibră de carbon.

Pentru interior, accesoriile M Performance se disting prin intermediul noului cu tapițerie din piele întoarsă Alcantara în zona de prindere și cusătură contrastantă de culoare alba. Suprafața metalică a volanului poate fi înlocuită cu inserțiile din fibră de carbon. Nu în ultimul rând, pe stâlpul vertical al volanului tronează inscripția M Performance, în timp ce linia din piele roșie poziționată la ora 12 pe volan subliniază aura sportivă pe care accesoriile originale o imprimă interiorului. Nu în ultimul rând, și covorașele textile pentru zona picioarelor sunt stilizate în manieră M Performance, iar pragurile sunt inscripționate cu logo-ul și denumirea omonimă.

Pentru maximizarea performanței și dinamicii noului Seria 2 Gran Coupé, există opțiunea de a alege frâne speciale M Performance realizate din material ultra-ușor, care beneficiază de un diametru mărit, ventilație internă și suprafață perforată, cu scopul de a îmbunătăți distanța de frânare și pentru a fi de ajutor în parcurgerea fulminantă a drumurilor virajate în condiții de maximă sportivitate și siguranță. Din lista de accesorii ce va putea fi comandată începând cu luna noiembrie 2019 fac parte și câteva modele atrăgătoare de jante. Spre exemplu, jantele cu dimensiune de 18 inci M Performance cu spițe de forma literei Y 554 M și aspect forjat și jantele cu diametru de 19 țoli și spițe duble 555 M conferă noului Seria 2 Gran Coupé un caracter atletic. Modelul 554 M poate fi comandat și cu cauciucuri de iarnă. Pentru un plus de exclusivitate, sunt disponibile și jante M Performance de 18 inci cu spițe duble bicolore 556 M vopsite în culoare Gri Cerium lăcuită, ce pot fi de asemenea echipate cu gume destinate sezonului rece. Toate modelele de jante pot fi comandate și în culoare Jet Black cu aspect lucios.

[Sursă: BMW PressClub]

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account