[VIDEO] Noul Audi Q7 vs BMW X5: 50 TDI quattro vs xDrive30d

Noul Audi Q7 vs BMW X5

Noul Audi Q7 vs BMW X5 este un comparativ pe care l-am făcut în toamnă și am vrut să vedem care dintre cele două modele este alegerea mai bună. Ambele au motoare diesel de trei litri, tracțiune integrală și suspensie pneumatică. Și ambele costă suficient de mult încât să merite o documentare temeinică înainte de a face o alegere sau alta.

Noul Audi Q7 vs BMW X5 aduce față în față două versiuni de motorizare foarte populare. Q7-le vine sub forma 50 TDI quattro, iar X5-ul în versiunea xDrive30d. Din punct de vedere tehnic, al dimensiunilor sau al prețurilor, diferențele dintre cele două modele sunt minime. Puteri apropiate, performanțe dinamice similare și costuri de achiziție aproape identice. Așa că aruncă un ochi pe comparativul nostru. Și, evident, abonează-te la canalul nostru de YouTube în cazul în care nu ai făcut-o deja. În plus, orice feedback, oricât de mic, ne e de mare folos pentru a putea face materiale mai bune.

Până la urmă, concluzia pe care o putem trage e una relativ previzibilă. Pe de altă parte, acest comparativ – noul Audi Q7 vs BMW X5 – ne demonstrează cât de importantă și cât de multă atenție trebuie acordată unei confiurații serioase. Pentru că în cazul ambelor mașinii, opțiunile ce țin de trenul de rulare sunt foarte variate și modifică serios felul în care cele două mașini se conduc. Mai ales că, orice ai face, dacă începi să pui opționale, prețul poate ajunge destul de repede în jurul a 100.000 de euro. Ceea ce e mult, spre foarte mult. E clar că nu poate exista un câștigător clar al acestui comparativ. La acest nivel, alegerea este, într-o oarecare măsură, și una subiectivă. Pe de altă partea, oricât de fan al unei mărci sau alteia ai fi, nu poți ignora faptul că atât BMW X5, cât și noul Q7 sunt modele duse aproape de perfecțiune.  Acum, că ai văzut comparativul nostru și ai auzit argumentele ambelor părți, tu ce mașină ai alege? Noul Q7 sau X5?

Dacă ți-a plăcut acest material, încearcă și un test individual, de data aceasta cu noul BMW X6 M50 pe Transalpina:

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account