Street Style – noua linie de design în ediție limitată lansată de Mercedes-Benz

Dacă în industria fashion se pune din ce în ce mai mult accent pe street style, fenomenul începe să se extindă și către industria auto. Mercedes-Benz a lansat o ediție limitată a modelelor A-Class, CLA și GLA, inspirată de celebrul “Street Style” . Să fie aceasta, cumva, o replică la linia de design Urban Line disponibilă pentru BMW Seria 1?

Versiunea Street Style Mercedes-Benz A-Class este un A180, ce beneficiază de un kit AMG exterior, diamond grill și faruri bi-xenon. Modelul are, de asemenea, o suspensie sport ce reduce garda la sol cu 15 mm, etriere inscripționate Mercedes-Benz și jante de aliaj de 18 inch. La interior schimbările sunt minore, constând în inserții din imitație de fibră de carbon, scaune față încălzite, cusături roșii, preșulețe AMG și volan sport.

A Street Style

Pe același concept vine și CLA 180 Street Style, cu kit-ul AMG exterior, diamond grill, faruri bi-xenon, plus un sistem de evacuare dublu cu țevi de eșapament cromate. Suspensia sport și jantele din aluminiu de 18 inch se regăsesc și aici. Dotările interioare sunt identice cu cele prezente pe versiunea A-Class Street Style.

CLA Street Style

De la sedan trecem la crossover – GLA 200 Street Style, tot cu kit AMG exterior, la care se adaugă inserții suplimentare cromate, faruri bi-xenon, suspensie “offroad comfort” și jante din aluminiu de 19 inch. La interior, singura diferență față de versiunile Street Style CLA și A-Class sunt pedalele din oțel inoxidabil.

GLA Street Style

Încă nu știm dacă le vom vedea și pe străzile din România, dar toate cele trei modele vor fi disponibile începând din luna martie în Germania, cu prețuri pornind de la 27.965 €.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account