Galeria Țiriac Collection își triplează capacitatea

Țiriac Collection, unica galerie națională permanentă de mașini de colecție își triplează capacitatea. Începând cu data de 9 februarie 2015, locația va suferi modificări de structură majore pentru a încadra, începând cu luna mai a anului curent, circa 200 de exponate. În perioada dedicată lucrărilor tehnice, galeria este închisă publicului. 

Încă de la momentul lansării sale, galeria a primit recenzii atât locale, cât și internaționale, de excepție. Colecția privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac repezintă un subiect de atracție în toată lumea auto. Prin această extindere intenționăm să aducem mai aproape de public o serie extinsă de modele ce au marcat evoluția industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unică în lume pentru a cărei componență îi suntem recunoscători domnului Țiriac”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Țiriac Collection.

Tiriac Collection - interior 1

Galeria găzduiește curent singura colecție Rolls Royce Phantom I-VI, produsă până în anul 1972, precum și exemplare ce au aparținut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone. Țiriac Collection a fost inaugurată în luna noiembrie 2013 și reunește în prezent 70 de modele impresionante de vehicule și motociclete, produse începând cu anul 1899. Vizitatorii pot vizualiza peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley Davidson și Indian Scout.

Tiriac Collection - interior 2

Galeria Țiriac Collection își va relua programul începând cu a doua jumătate a lunii mai a acestui an, fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. Mai multe detalii puteți afla accesând site-ul www.tiriaccollection.ro

Un interviu cu Ion Țiriac despre  Țiriac Collection, realizat de Gentleman’s Car, puteți urmări mai jos:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account