BMW Unscripted. Grant.

A aparut si al patrulea episod din noul serial BMW intitulat Unscripted. Intr-o noua incercare de a antrena in conversatie fanii si posesorii BMW, constructorul bavarez a demarat acum cateva luni un proiect, si a inceput cu Murray, mandrul posesor al unui CS 2800 cu peste 600.000 km la bord.

Filmuletele infatiseaza o serie de oameni ce vorbesc despre viata lor, pasiunea lor pentru marca BMW si bucuria experimentata alaturi de BMW. Dupa Murray BMW a prezentat-o pe Sabine Schmitz, fost pilot profesionist de raliuri pentru BMW, care a vorbit despre pasiunea ei pentru pilotat masini si despre BMW.

Al treilea scurtmetraj l-a avut in centrul atentiei pe Juergen Greil, un inginer neamt responsabil de dezvoltarea trenului de rulare al lui Vision EfficientDynamics Concept.

Si iata ca acum noul episod BMW Unscripted ni-l prezinta pe Grant. Nu va vom strica surpriza si il vom lasa pe Grant sa povesteasca pasiunea sa pentru BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account