Şapte motive pentru care trebuie să conduci un BMW M3 E46

Sunt o mulţime de motive pentru care un BMW M3 E46 ar trebui să fie pe lista „maşini de condus în viaţa asta”, dar unele sunt mai universale decât altele.

Car Throttle au realizat un clip cu şapte virtuţi capitale ale acestei maşini, virtuţi care te îndeamnă imediat către păcat. Sunetul pe care-l scoate maşina asta te face să devii „full retard” atunci când intri într-un tunel şi aproape că-ţi doreşti să fii mereu subturat pentru a-i asculta cei şase cilindri în linie zornăind entuziasmaţi şi neasistaţi de vreo turbină.

p0036790

BMW M3 E46 este o maşină cu o reputaţie bună oriunde în lume. Reputaţia asta nu funcţionează mereu în avantajul ei, dar o menţine în capul listei pentru achiziiţile second hand. Pe lângă sunetul divin şi reputaţia nepătată încă, BMW M3 E46 se conduce excelent şi recompensează şoferul care se pricepe să-i ţină în frâu năzbâtiile. Evident că pe unii îi şi aruncă din şa. În plus, o fi ea o maşină bătrână, dar încă arată bine pentru vârsta ei şi nu cere foarte mulţi bani pentru ceea ce îţi oferă. Mai jos aveţi un clip video care enumeră toate cele şapte motive pentru care merită să conduci un BMW M3 E46 ori să fii posesorul unuia. Nu vrem să vă povestim tot filmul…

Sursa – Car Throttle 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account