Tracțiune integrală vs tracțiune spate vs tracțiune față

Tiff Needell și pilotul de raliu Mark Higgins ne explică diferențele de comportament dintre mașinile cu tracțiune integrală și cele cu tracțiune spate sau față.

Nu există oameni mai potriviți pentru un astfel de verdict decât cei care se pricep să mânuiască volanul ca niște piloți adevărați. Adică niște piloți adevărați… Tiff Needell și Mark Higgins compară în cazul de față un BMW Z3 cu un Mitsubihi EVO, un Peugeot 106 GTI și un Ferrari 360 Modena. Caută răspunsuri la întrebările șoferilor în materie de siguranță și control la volan, iar ele sunt cât se poate de obiective. Mașinile cu tracțiune față au tendința de a subvira, cele cu tracțiune spate de a supravira, în timp ce tracțiunea integrală le face pe amândouă într-un mod controlabil, dar nu foarte satisfăcător. Mai jos aveți un videoclip mai vechi, dar la fel de relevant și în zilele noastre, despre avantajele și dezavantajele celor trei tipuri de tracțiune.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account