Girl Power și BMW Power – Când femeia nu are voie la volan…

Știm că Titi Aur face același lucru cu un BMW E36, dar parcă-i mai mult farmec în asta atunci când îți cântă o fătucă indiană călare pe un BMW.

M.I.A este o artistă britanică de origine indiană care cântă, dansează, pictează și regizează. Când vine vorba de modă nonconformistă,  fata asta dă lecții gratuite pentru Lady Gaga, Nicki Minaj, Miley Cirus și tuturor băieților ăștia din showbiz-ul american care se dau drept fete și se screm să impresioneze prin ținută mai mult decât prin talent. Este și una dintre cele mai creative femei din muzică – combină genuri muzicale precum dance, electro, raggae, hip hop, grime sau folk pentru a da naștere unui stil original ce abordează teme politice, culturale, sociale ori subiecte despre război sau stereotipuri sexuale. Totuși, fata asta, deși activistă și deșteaptă, știe să se relaxeze atunci când trebuie, iar soundtrack-ul din filmul Pineapple Express sugerează clar asta.

Bad Girlz2Unul din videclipurile ei iese în evidență însă prin atenția acordată culturii kitsch din Orientul Mijlociu. „Bad girlz” este un videoclip filmat în Maroc, pentru că, zice ea, nu a vrut să fie arestată pentru asta. Pe lângă faptul că aduce în același cadru BMW-uri, Mercedes-uri, Alfa Romeo și pur sânge arabi, face haz de necaz de frustrările prin care trece o femeie în acea zonă a lumii. Kitsch-ul este reprezentat aici ca o formă artistică de exprimare, exact ca o sculptură avantgardistă executată din resturi de un artist muritor de foame. Dați un click pe video, o să vă placă. E piesă de ascultat în mașină.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account