BMW X7 e pe drum. Ajunge în 2018.

BMW X7

BMW X7 începe să se contureze. Noul SUV BMW se anunță a fi „super luxury”, preţul de bază urmând a fi în jurul sumei de 130.000 euro. Dacă această cifră nu este o greșeală, înseamnă că X7 va dispune de o tehnologie scumpă, sau va deveni cel mai luxos model al mărcii, mai impresionant decât un Seria 7.

Conform website-ului motor.es, SUV-ul de lux va fi configurat într-o versiune cu 7 locuri și va avea la bază aceeași platformă ca noul SUV Rolls-Royce, modelele urmând a fi dezvoltate în comun. Suspensia și trenul de rulare de pe BMW X7 vor fi asemănătoare cu cele implementate pe noile modele X5 și X6. Mai mult, noul SUV ar putea fi dotat cu motoare cu şase, opt sau chiar 12 cilindri. Versiunea de top cu motorul V12 va fi o versiune îmbunătățită a propulsorului prezent pe Seria 7 – 760i – care are o capacitate de 6.6 litri și 544 CP. Posibil va exista și o versiune de propulsie hibridă plug-in. În mod evident, toate vor oferi tracțiune integrală xDrive dar, jurnaliştii spanioli spun că ar putea exista și o versiune cu tracțiune spate.

Noul BMW X7 va fi asamblat exclusiv în Statele Unite ale Americii, în orașul Spartanburg din Carolina de Sud. Cel de-al șaselea membru al familiei BMW X va fi un competitor direct pentru Range Rover. O să ne convingem dacă este așa sau nu, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, unde BMW ar putea prezenta un concept al noului BMW X7. Lansarea lui este aşteptată spre finalul anului 2017, sau începutul lui 2018.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account