A început înscrierea „creme 21 youngtimer rally”, unul din cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din Europa

Aşteptarea ia sfârşit pentru fanii tradiţionali şi pasionaţii noi. Înscrierile online pentru ediţia 2018 a „creme 21 youngtimer rally” a început.

Pe lângă automobilele autorizate în mod tradiţional, în principal din anii ’70 şi ’80, o inovaţie importantă este introdusă în 2018: anul acesta, regula „Wild Card” oferă o şansă de participare şi modelelor clasice mai vechi sau mai noi. Astfel, 21 de locuri de start au fost rezervate pentru înscrierea acelor automobile care nu îndeplinesc cerinţele din regulament, dar care întruchipează spiritul competiţiei. Trebuie să existe motive întemeiate care să accentueze nominalizarea acelor participări. Atributele principale pentru acceptare au fost lăsate la imaginaţia participanţilor individuali. Această invitaţie înseamnă că „creme 21” îşi va reconfirma reputaţie de eveniment rezervat modelelor clasice care are statut diferit. A 17-a ediţie a raliului va avea loc în perioada 12-16 septembrie 2018, iar organizatorii vor să ofere un platou de concurs şi „mai variat”.

Raliul „creme 21” a fost denumit după produsele cosmetice care şi-au câştigat statut de cult în anii ’70. Are reputaţia de a fi cel mai important raliu de maşini de „youngtimer” din Germania, iar în 2018 va duce din nou participanţii pe un traseu cu o lungime de 1.000 de kilometri pe drumuri naţionale superbe de pe teritoriul Germaniei. Ca de obicei, traseul exact va fi făcut public doar cu puţin timp înainte de startul întrecerii.

Caracterul inimitabil al raliului include teste speciale concepute cu imaginaţie, în care participanţii trebuie să-şi demonstreze ingeniozitatea şi creativitatea, alături de aptitudinile necesare la volan. BMW Group Classic este implicat, în calitate de sponsor principal al Raliului „Creme 21”, din 2015. Anul trecut, aproximativ 250 de automobile de epocă au încheiat traseul, la finalul căruia câştigătorii au trecut linia de sosire în cadrul uzinei BMW Motorrad din Berlin.

Înscrierile pentru ediţia 2018 a „crème 21 youngtimer rally” se fac la: www.creme21-rallye.de.

 

Descoperă colecția de accesorii BMW Motorsport:

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account