BMW Motorrad este cea mai populară marcă conform votului cititorilor revistei MOTORRAD în competiţia „Motocicleta Anului 2018”

Chiar la timp pentru startul oficial al sezonului pe 17 martie 2018, BMW Motorrad a avut din nou onoarea de primi numeroase distincţii conform voturilor cititorilor revistei germane MOTORRAD. Reprezentanţii BMW Motorrad au urcat pe podium de nouă ori la ceremonia de acordare a premiilor de la Stuttgart, dintre care de două ori pe treapta cea mai înaltă.

„Nouă distincţii, dintre care două victorii reprezintă o confirmare a ofensivei produselor noastre. Acest rezultat demonstrează din nou că BMW Motorrad a adoptat strategia corectă cu gama sa foarte largă de produse,” a declarat Timo Resch, Directorul de Vânzări şi Marketing al BMW Motorrad, comentând rezultatul celei de a 20-a ediţii a premiilor „Votul cititorilor”, organizate de revista MOTORRAD. „Aş vrea să le mulţumesc foarte sincer cititorilor MOTORRAD pentru susţinerea lor – aceasta va fi o motivaţie în plus pentru noi să muncim intens ca să ne apărăm poziţia de lider al pieţei moto.”

Cu victorii în categoria „Motociclete Touring/Sport Touring” pentru BMW R 1200 RS şi în categoria „Crossover” pentru BMW S 1000 XR, plus cinci locuri doi şi două locuri trei, BMW Motorrad a impresionat din nou în concursul de anul acesta, care a implicat voturile a 51.497 de cititori din Germania, cu participarea a 206 modele de motociclete.

BMW S 1000 XR a dominat din nou categoria „Crossover” anul acesta, primind 24,2% din voturi într-un segment cu concurenţă foarte acerbă. Cu fascinanta sa combinaţie de performanţe în pilotajul sportiv, calităţi sport touring şi design individualist, este din nou cel mai bine cotat model între cititori pentru 2018.

Încă un model cu un apetit pentru glorie pe treapta cea mai înaltă a podiumului este BMW R 1200 RS. După victorii în anii trecuţi, BMW R 1200 RS a câştigat din nou în segmentul „Motociclete Touring/Sport Touring”. Graţie calităţilor sale excelente în ceea ce priveşte dinamica, flerul sportiv şi aptitudinile de touring, s-a distins din nou între concurenţii puternici, cu o cotă de 22,4% din voturi.

BMW R 1200 RS a ajuns pe scenă în siajul lui BMW R 1200 RT: un excelent loc trei în categoria „Motociclete Touring/Sport Touring” a însemnat dominaţie totală în această clasă pentru BMW Motorrad.

BMW S 1000 RR a ratat victoria cu foarte puţin în acest an. Aflându-se în al nouălea an de carieră, motocicleta supersport a terminat pe locul doi în categoria „Sport” – un motiv foarte bun pentru a sărbători rezultatul. Niciun alt model nu şi-a făcut simţită prezenţa pentru atât de mulţi ani în top într-un segment în care tehnologia şi performanţele contează enorm. Oferind o combinaţie excelentă de performanţe înalte cu un nivel ridicat de siguranţă activă în pilotaj, bazat pe Race ABS şi Dynamic Traction Control DTC, plus sistemul de suspensie reglabilă electronic Dynamic Damping Control DDC, S 1000 RR rămâne foarte popular pentru clienţi , ca rezultat al evoluţiei continue.

Un alt loc de top a fost obţinut de BMW R nineT în categoria „Clasici Moderni”. I-a lipsit foarte puţin pentru a obţine victoria, cu o cotă de 18,9% din voturi. Dar BMW Motorrad are destule motive de satisfacţie şi în acest caz: doi membri ai familiei Heritage au reuşit, de asemenea, rezultate foarte bune – BMW R nineT Pure şi R nineT Scrambler. Design clasic, lifestyle, tehnologie de ultimă oră şi o atitudine sportivă – aceste caracteristici garantează succesul noii lumi „Heritage” din gama BMW Motorrad.

Între timp, legenda BMW Motorrad, R 1200 GS, începe anul din nou ca una dintre cele mai populare motociclete. Locul doi în competiţie – pe lângă alte poziţii bune obţinute de alte modele BMW Adventure – confirmă din nou prezenţa puternică a BMW Motorrad în acest segment foarte competitiv. Peste 50.000 de unităţi de BMW R 1200 GS şi R 1200 GS Adventure au fost vândute în 2017, stabilind un alt record.

În categoria „Motociclete Naked”, BMW R 1200 R a putut să-şi apere excelentul loc doi obţinut anul trecut. Având în vedere că acest segment are atâtea tipuri diferite de motoare, succesul său este o indicaţie clară că motocicliştii privesc motorul boxer din München ca modern şi orientat către viitor. În categoria „Scutere”, podiumul a fost din nou dominat de culorile alb-albastru. Locul doi a fost primit de BMW C evolution, scuterul fără emisii, iar locul trei i-a revenit modelului BMW C 650 Sport/ C 650 GT, asigurând, per total, un rezultat superb în segmentul urban și completând performanţele excelente ale BMW Motorrad în concursul de popularitate „Motocicleta Anului 2018”.

Ceremonia de premiere s-a ţinut pe 12 martie 2018 la Stuttgart. Anul acesta, 51.497 de cititori au participat la „Motocicleta Anului 2018”, care este considerată cea mai importantă competiţie din întreaga Europă legată de motociclete şi scutere în care votează cititorii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account