[VIDEO] Tutorial pentru pilotarea motocicletelor adventure în off-road: Poziția corectă la ghidon și cum ridici motocicleta

pentru pilotarea motocicletelor adventure în off-road

Tutorial pentru pilotarea motocicletelor adventure în off-road – Powered by BMW Motorrad România.

Al doilea episod al seriei noastre despre pilotajul motocicletelor adventure în off-road se referă la atitudinea potrivită și la poziția corectă la ghidon. În plus, cum ridicăm motocicleta dacă a ajuns la orizontală?

Tutorial pentru pilotarea motocicletelor adventure în off-road – Powered by BMW Motorrad România

Al doilea episod al seriei noastre despre pilotajul motocicletelor adventure în off-road Powered by BMW Motorrad Romania se referă la atitudinea potrivită și la poziția corectă la ghidon. În plus, cum ridicăm motocicleta dacă a ajuns la orizontală?
Dacă vreți să folosiți motocicleta adventure în off-road și nu știți de unde să începeți, această serie de clipuri este pentru voi. Vedeți pe blog și primul episod al tutorialului despre pilotarea motocicletelor adventure.
#MakeLifeARide #BMWMotorradRomania #BMWR1250GSAdventure #BMWF900GSAdventure

Posted by BMWBLOG Romania on Friday 10 May 2024

CLICK AICI pentru a vedea și primul episod al tutorialului despre pilotarea motocicletelor adventure.

Dacă vreți să folosiți motocicleta adventure în off-road și nu știți de unde să începeți, această serie de clipuri este pentru voi.

Proiectul este susținut de BMW Motorrad Romania. Iar sfaturile avizate și utile sunt oferite de Marius Băcilă, redactor șef MotoBikes.ro, care este instructor certificat de BMW Motorrad International Instructors Academy pentru a preda cursurile BMW Rider Training dedicate pilotajului în siguranță pe drumuri publice.

#MakeLifeARide #BMWMotorradRomania

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account