Randare: BMW i8 in varianta de serie

Andrei Avarvarii, cel care realizeaza randari pentru Autobild, a publicat noi imagini infatisand aspectul posibil al versiunii finale i8. BMW va lansa in 2014 o masina sport intr-o viziune proprie. Denumit i8, modelul sport hibrid va fi lansat pe piata pentru a sublinia valorile de baza ale noului sub-brand BMW I si potrivit surselor noastre este abia primul supercar ce va fi lansat de noua divizie.

Din punct de vedere al designului, BMW i8 beneficiaza de tehnica de layering ce permite designerilor BMW sa combine in mod fluid diversele componente exterioare, conferind masinii o infatisare avangardista si dinamica.

Conceptul BMW i8 combina avantajele a doua sisteme diferite de propulsie – un motor electric si unul cu ardere interna. Motorul electric nu este o sursa secundara de putere, ci mai degraba un partener egal al motorului de 1.5 litri cu combustie interna.

Motorul este amplasat pe puntea spate si este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj.

Puterea combinata rezultata este de pana la 260 kW (354 CP. BMW i8 Concept accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Consumul mediu este de doar 3 l la 100 km.

BMW i8 va aparea pe piata in 2015.

[Via GCF]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account