Randare: BMW X5 2014

Publicatia germana Autobild ne prezinta o randare a viitoarei generatii BMW X5 2014. Construit pe platforma F15, noul BMW X5 va beneficia de linii laterale si suprafete mai reliefate care vor pune in evidenta latimea masinii.

La partea frontala noul BMW X5 va primi o grila rinichi mai sportiva, dar totodata mai mare si mai inalta decat cea prezenta pe modelul actual. Farurile vor primi tratamentul cu leduri si se zvoneste ca forma lor va imprumuta din designul celor de pe noul BMW Seria 3 F30 sedan.

Si stopurile vor fi redesenate. Stopurilor in forma de T li se va aplica conceptul de layering intalnit la conceptul Vision, astfel ca suprafetele din partea spate vor parea si mai reliefate, iar stopurile nu se vor mai prelungi asa de mult pe caroserie. Din lateral BMW X5 F15 va iesi in evidenta prin linia pronuntata, asemanatoare celei de pe cel mai recent model X3.

Motorizarile includ agregate pe benzina si diesel, dar si tehnologia ActiveHybrid, cu motor diesel de 2.0 litri. Motorul cu ardere interna este asistat de un motor electric de 15 kw care adauga 17 CP la cei 204 dezvoltati deja de agregatul diesel.

Ne asteptam ca premiera mondiala a viitorului BMW X5 sa aiba loc in 2013, modelul urmand a fi pus in vanzare spre sfarsitul aceluiasi an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account