BMW M3 GTS – Specificatii tehnice

bmw-m3-gts

Cu doar cateva saptamani inainte de livrarea primelor unitati ale lui BMW M3 GTS catre clienti, BMW a publicat specificatiile tehnice ale acestei versiuni a lui M3, mult asteptata si in acelasi timp exclusivista si supersport.

In ce priveste performanta si siguranta, cea mai puternica versiune a modelului de mare performanta BMW M3 Coupe, echipat cu motor ce livreaza o putere de 450 bhp, ofera conditiile ideale de utilizare la evenimente sportive de club, fiind in acelasi timp si masina legala de strada.

Modelul BMW M3 GTS este produs la uzina BMW M. Pe langa un motor V8 mai mare si mai puternic, transmisie M cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cu Drivelogic, precum si tehnologie a suspensiei modificate, masina a fost optimizata in mod specific pentru o aerodinamica mai buna si pentru a avea o greutate redusa.

Potentialul sportiv al lui BMW M3 GTS este subliniat printre altele de un raport putere/greutate ce a fost scazut pana la 3,4 kg/CP. Echipat cu o transmisie si un sistem de suspensii optimizate pentru rularea pe circuit, BMW M3 GTS accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde. Masina atinge linia de 1000 metri din plecarea de pe loc in doar 22,5 secunde.

Viteza sa maxima este de 305 km/h.

Puteti consulta specificatiile tehnice complete in imaginile de mai jos.

[Sursa: BMW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account