(VIDEO) BMW M3 cu 720 CP iese la cumpărături

Un BMW M3 Competition îi spune unui șofer pe Autobah că totul este sub control la peste 300 km/h.

Când ai un BMW M3 Competition ritmul tău de zi cu zi probabil că se deosebește de cel al unui șofer care, să zicem, conduce un Land Rover Discovery sau un Mercedes Clasa S.Tu stai mai prostul cu timpul, sau cel puțin așa ți se pare – că nu ai timp. Și atunci te grăbești. Te grăbești oriunde – când vorbești, când taci, când conduci…Unii vor să petreacă timpul mai repede, alții vor ca timpul petrecut să fie mai în viteză.

Și atunci ce faci?

Atunci te ocupi de al tău BMW M3 Competition și-l faci să meargă și mai tare. Dacă 510 CP nu te satisfac, încearcă cu 720 CP. E o creșterea brutală în putere? Probabil că da, dar mașina are și xDrive, stă bine și cu întinderea puterii pe șosea, așa că nu-ți face griji deocamdată. Poate cei aproape 1.000 Nm să te sperie mai mult, pentru că atât primești acum de la un Stage 1 kit venit de la Infinitas.

Nu era un BMW M3 Competition de ajuns?

De ajuns pentru ce? Pentru a-ți oferi putere controlată, senzații tari și versatilitate pentru „everyday living”? Desigur, dacă lucrezi pentru un text de PR sau dacă vrei să sune fancy, cuvintele sunt bine alese, dar fiecare înțelege ce dorește din cuvinte și asta pentru că BMW, pentru unii, înseamnă libertate – inclusiv libertatea aceea de a se duce să-și cumpere pâine într-un BMW sedan cu 720 CP care merge regulamentar cu 314 km/h. Mai jos aveți și isprava omului care și-a permis asemenea libertate.

 

Sursa – TopSpeedGermany

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account