Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randare: BMW M4 modificat de PSI

Tunerii americani de la PSI au publicat cateva imagini prelucrate pe calculator cu noul BMW M4 cu modificari. Potrivit declaratiilor companiei, acestia si-au comandat deja noul BMW M4.

PSI a declarat ca va dezvolta un program cuprinzator de modificari estetice si de performanta, in functie de specificatiile pe care BMW le va face publice undeva in viitorul apropiat.

Randarile de mai jos ne ofera ocazia sa vedem cum ar arata un BMW M4 cu un set de jante BBS FI (in cazul imaginii cu BMW rosu) sau un set de jante Volk TE37SL (in cazul imaginii cu BMW albastru), doua din cele mai apreciate optiuni.

In forma de concept BMW M4 e deja echipat cu splitter din fibra de carbon si difuzor spate din fibra de carbon, dar reprezentantii spun ca acestea sunt standard doar pe varianta concept. Va fi oferit si un catalog BMW M Performance cu toate piesele si accesoriile disponibile pentru comanda.

Noile BMW M3 si M4 vor fi puse in vanzare in vara anului 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account