Zvonuri: BMW M4 va renunta la transmisia manuala?

Cele mai recente zvonuri legate de viitorul BMW M4 au legatura cu transmisia manuala si un articol publicat de Autoblog.

Potrivit publicatiei americane, noul BMW M4 nu va mai fi oferit in versiunea cu transmisie manuala si va ramane doar cu transmisia DCT cu 7 rapoarte, oferita standard. Autoblog nu mentioneaza nicio sursa, asa ca deocamdata tratam aceasta veste doar ca simplu zvon.

Pe de alta parte, propriile noastre surse, apropiate companiei, spun ca transmisia manuala ramane cu siguranta in oferta M4 dar nu se stie daca va beneficia de ea doar piata americana.

Chiar daca modelele M cu transmisie manuala se vand in mai putine unitati decat cele cu transmisie DCT, transmisia manuala ramane preferata fanilor BMW, un simbol al Ultimate Driving Machine. Noi suntem de parere ca BMW va oferi in continuare aceasta optiune pentru a implini dorintele fanilor BMW M3 loiali, chiar daca pretul de R&D pentru dezvoltarea a doua transmisii separate este in crestere.

Mai mult, un prototip BMW M3 F80 reperat anul acesta era dotat cu transmisie manuala.

Am solicitat o clarificare in acest sens din partea BMW, asa ca vom reveni cu mai multe detalii.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account