BMW M5 Nighthawk – Editie limitata pentru piata japoneza

BMW M5 Nighthawk – Editie limitata la 10 unitati, destinata pietei japoneze

Iata o noua editie limitata produsa de BMW pentru piata asiatica. De aceasta data piata japoneza beneficiaza de aceasta editie foarte limitata si foarte exclusivista a noului BMW M5. Denumit BMW M5 Nighthawk, M5-ul special va intra in posesia a doar 10 clienti si beneficiaza de elemente speciale de design, personalizate, si de performante imbunatatite.

La exterior modelul a fost vopsit in nuanta mata BMW Individual Frozen Black, care se asorteaza perfect cu jantele negru mat de 20 toli. Grila rinichi, manerele usilor, capacele oglinzilor exterioare, varfurile tevilor de evacuare si difuzorul sunt vopsite in nuanta cromata de culoare inchisa.

Modificarile la interior constau in tapiterie din piele Merino in nuanta Sakhir Orange si trimuri BMW M Performance din carbon. Sistemul de franare cu discuri M de ceramica si carbon este si el prezent pe masina, precum si pachetul Driver Assistance.

Pachetul Competition lansat recent aduce un plus de performanta, astfel ca M5-ul imbunatatit are 575 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde.

Cele 10 unitati vor fi disponibile pentru comanda in luna august, livrarile fiind programate pentru luna octombrie. Pretul unui model este de 18.200.000 Yen, sau aproximativ 140.000 Euro.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account