BMW M2 Competition la superlativ: LIGHTWEIGHT PERFORMANCE Finale Edition descătușează 741 CP!

LIGHTWEIGHT PERFORMANCE a mai reușit și în 2016 să ofere un nivel impresionant de putere coupe-ului bavarez. Atunci a echipat modelul BMW M2 cu motorul S55 cu injecție cu apă preluat de M4 GTS. Astfel, M2 dispunea de 598 CP și 737 Nm. Dar LIGHTWEIGHT PERFORMANCE a continuat să dezvolte potențialul lui BMW M2 și ne prezintă acum o Ediția Finală pe baza versiunii Competition. Acest model descătușează 741 CP și un cuplu maxim de 880 Nm!

Pentru extragerea puterii suplimentare s-au operat modificări la nivel de hardware și s-au instalat un set de downpipe HJS 2×200 Zeller (țevi de la ieșirea turbinelor) și un sistem de evacuare LIGHTWEIGHT.

Pe lângă puterea colosală livrată de motorul cu 6 cilindri, modelul LIGHTWEIGHT Finale Edition se remarcă și printr-o varietate de alte modificări și componente, care îl transformă într-un proiect unic.
De exemplu, LIGHTWEIGHT PERFORMANCE așteaptă omologarea jantelor forjate Titan 7, cu diametru de 19 inch. Printre spițele jantelor se pot vedea frânele BMW M Performance, care sunt completate de kit de răcire LIGHTWEIGHT și conducte împletite în oțel.
Ținuta de drum sportivă a fost amplificată de tunerul german cu ajutorul suspensiei Eibach Pro Street Multi care are amortizoare reglabile. Dinamismul este ajutat și de componentele ușoare, făcute din fibră de carbon, precum plafonul, aripile, capota cu look GTS, spoilerul frontal din 3 părți, difuzorul spoilerului spate, eleronul în stil M2 CS.

Fibra de carbon abundă și în habitaclu și este completată de rafinamentul tapițeriei Alcantara.

Interiorul iese în evidență și datorită scaunelor individuale care iau locul banchetei din spate. Toate cele patru scaune din mașină au încălzire, precum și logo M2 care luminează.

De asemenea, butoanele M1 și M2 de pe volanul împrumutat de la BMW M2 CS, precum și levierul schimbătorului de viteze au suprafața albastră, obținută prin anodizare (eloxare).

Sursa pozelor și informațiilor: LIGHTWEIGHT PERFORMANCE

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account