Livrările Rolls-Royce au înregistrat cea mai înaltă cotă pentru primul trimestru din istoria de 116 ani a mărcii

În perioada 1 ianuarie – 31 martie 2021, Rolls-Royce Motor Cars a livrat 1.380 de automobile către clienți, ceea ce reprezintă creștere cu 61,8% față de aceeași perioadă din 2020 și, totodată, depășește recordul precedent stabilit în primul trimestru al lui 2019.

Creşterea vânzărilor a fost observată pe toate pieţele. Dar, ca de obicei, cele mai puternice evoluții au fost raportate în China, SUA şi Asia Pacific.
Succesul comercial a fost susținut desigur, atât de popularitatea SUV-ului Cullinan, cât și de lansarea în 2020 a noii generații Rolls-Royce Ghost. Torsten Müller-Ötvös, Chief Executive Officer, Rolls-Royce Motor Cars se declară optimist în ceea ce privește vânzările pentru anul 2021, datorită faptului că listele de comenzi se extind deja până în a doua jumătate a anului în curs.

ROLLS-ROYCE GHOST:

ROLLS-ROYCE CULLINAN:

CEO-ul constructorului din Goodwood mai subliniază că și comenzile de modele cu personalizări deosebite s-au menținut la nivelurile record înregistrate în 2020. De altfel, toate cele 20 de mașini Phantom Tempus Collection au fost alocate clienților din întreaga lume. Iar portofoliul a fost completat de modelele exclusiviste Koa Phantom și Iridescent Opulence Phantom. Rolls-Royce Koa Phantom se distinge prin inserțiile de lemn Koa, provenit de la o specie rară de copac care crește doar în Hawaii și este protejat prin lege. Acești copaci sunt crescuți doar în condiții speciale pe terenuri private. Iar clientul acestui model Phantom a așteptat 3 ani pentru găsirea și negocirea unui anumit buștean, selectat pentru nervurile sale care dau iluzia vizuală a catifelei. Și modelul Rolls-Royce Iridescent Opulence Phantom este o creație absolut fascinantă, având planșa de bord ornată cu peste 3.000 de pene cu colorit care se schimbă în funcție de reflexiile luminii.

ROLLS-ROYCE PHANTOM TEMPUS COLLECTION:

ROLLS-ROYCE IRIDESCENT OPULENCE:

ROLLS-ROYCE PHANTOM KOA WOOD:

ROLLS-ROYCE PHANTOM PRIVACY SUITE:

ROLLS-ROYCE CULLINAN:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account