BMW Concept Compact Sedan în piele și tablă

După ce am văzut pozele oficiale, făcute să scoată în evidență tot ce e bun și să ascundă tot ce este rău, iată că vedem acum cum arată BMW  Concept Sedan atunci când Photoshop-ul nu este implicat. În mod surprinzător, mașina arată mult mai bine în realitate decât ne-am fi așteptat.

Din păcate doar chinezii se vor bucura de mașina asta, din motive știute doar de BMW. Deși este o mașină care ar putea concura cu succes Audi A3 sedan și Mercedes CLA și pe piața europeană sau americană,  BMW  Concept Compact Sedan nu-și dorește acest război decât acolo unde mărimea nu contează.

BMW Compact Concept (5)

Ar putea exista și alte motive întemeiate pentru care mașina asta nu e disponibilă pentru europeni și americani – tracțiunea față. BMW Concept Sedan este construit pe o platformă de BMW X1, cu tracțiune față, o platformă care rămâne una dintre cele mai sportive de acest fel. În plus, nu te oprește nimeni să optezi pentru sistemul xDrive dacă vrei să simți spatele cum împinge. S-ar putea însă ca unii europeni să nu accepte compromisul atât de ușor și să-l privească cu anumite rezerve.

BMW Compact Concept (4)

Și la interior lucrurile stau destul de bine, așa cum putem observa și în poze. Bordul este îndreptat către șofer și prezintă unele elemente inspirate de la BMW i8 sau i3. Conceptul este mai mult o mașină cu titlu de prezentare care însumează cam toate opțiunile și extra-opțiunile pe care le-ai putea pune pe mașină – s-ar putea să nu arate la fel de bine în realitate fără jantele alea de 20 inci și unele elemente de design despre care nu suntem siguri că le vom vedea și pe varianta de serie.  Știm însă că mașina va împrumuta motorizările cu trei și patru cilindri de pe MINI și X1.

BMW Compact Concept (2)

Dacă vreți să vă convingeți și voi că mașina arată mai bine în realitate decât în pozele tabloide puteți să dați  o fugă până în Guangzhou, China, să-l vedeți cu ochii voștri.  E foarte aproape.

Sursa – bmwblog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account