FUN: Să configurăm noul BMW Seria 2 Gran Coupé!

Configuratorul online pentru noul BMW Seria 2 Gran Coupé a devenit activ pe majoritatea site-urilor BMW de pe glob la scurt după lansarea online a modelului. Vă propun să explorăm gama de opțiuni de personalizare și să stabilim care ar fi cele mai important echipamente de bifat pe lista de opționale pentru coupe-ul compact cu patru uși.

Pentru piața din Germania, există 6 linii de echipare din care clienții pot alege: varianta de bază, urmată de versiunile Active, Sport Line, Luxury Line, M Sport și M235i xDrive. Modelul entry-level 218i Gran Coupé pornește de la un preț de 31950 de euro. Prețurile cresc treptat către modelele cu echipare superioară: prețul pentru echiparea Luxury Line pornește de la 36050 de euro, în timp ce pentru varianta M Sport clienții germani vor trebui să plătească 36500 de euro. Modelul de vârf M Performance este în mod evident cel mai costisitor, cu un preț piperat începând de la 51900 de euro fără opționale incluse.

Pe lângă modelul 218i echipat cu un motor de 1,5 litri în 3 cilindri ce dezvoltă 103 kW / 140 CP, cei interesați pot comanda, de asemenea, varianta 220d cu 140 kW / 190 CP pentru un cost suplimentar de 7950 euro în plus. Este de așteptat ca în viitorul apropiat să fie oferite și alte variante de motorizare (cum ar fi 220i și 225i). În exclusivitate pentru piața nord-americană, BMW va lansa modelul 228i xDrive motorizat de o unitate cu 4 cilindri și capacitate de 2,0 litri ce produce 231 CP. Deocamdată, singura variantă disponibilă cu sistemul electronic de tracțiune integrală xDrive este modelul M Performance M235i xDrive, pus în mișcare de un agregat biturbo de 2,0 litri în 4 cilindri ce dezvoltă o putere maximă de 306 CP.
Paleta de culori ce va fi disponibilă în majoritatea țărilor europene va cuprinde următoarele nuanțe: o vopsea nemetalică – Alpine White; 6 metalice: Sapphire Black, Melbourne Red, Mineral Gray, Misano Blue, Snapper Rocks Blue și BMW Individual Storm Bay. Gama de modele de jante din aliaj ușor este de asemenea bogată și include modele specifice individualizate pentru fiecare linie de echipare. Dimensiunile variază între 16 inci pe varianta de bază și ajung până la 19 inci pentru versiunile de top M Sport și M235i xDrive.
O gamă atractivă de tapițerii din stofă și piele este disponibilă pentru a decora interiorul noului Seria 2 Gran Coupé. Pielea artificială Sensatec este disponibilă pentru versiunile de bază și Active, în timp ce tapițeriile premium din piele naturală Dakota vin în 5 nuanțe diferite: negru, roșu Magma, Oyster, Mocha și negru / albastru pentru M Sport și M235i. Ornamentele decorative pentru bord sunt acum iluminate și arată extrem de futurist. O nouă gamă de 4 versiuni cu model diferit de stilizare este pusă la dispoziție pentru noul Seria 2 Gran Coupé: Illuminated Nizza, Illuminated Berlin, Illuminated Brooklyn și Illuminated Boston.
Pachetele de echipamente opționale ce merită a fi luate în calcul sunt următoarele: Comfort Package Professional pentru 1250 de euro (ce include scaune încălzite pentru șofer și pasagerul din față, acces de tip confort, volan încălzit și climatizare cu reglaj automat), Entertainment Package pentru 650 de euro (cuprinde sistemul audio hi-fi sau pentru 200 de euro în plus, sistemul audio surround Harman / Kardon, tunerul DAB și sistemul BMW Gesture Control) și Business Package Professional pentru 3100 de euro (ce cuprinde Connected Package Professional, telefonie cu încărcare wireless, hotspot WLAN, BMW Live Cockpit Professional, sistem de alarmă și BMW Head Up Display).

Pentru exemplificare, am configurat un model M235i xDrive în culoare exterioară metalizată BMW Individual Storm Bay, dotat cu jante bicolore din aliaj ușor cu diametru de 19 inci, model M tip 552 și un interior îmbrăcat în tapițerie din piele Oyster Dakota cu inserții Iluminated Berlin. Am adăugat, de asemenea, faruri LED adaptive pentru un plus de 500 de euro, Comfort Package Professional, Business Package Professional, Entertainment Package cu sistem audio cu surround Harman / Kardon, geamuri spate fumurii pentru 350 de euro și ornamente exterioare din aluminiu satinat BMW Individual. La final, prețul pe care l-aș fi plătit pentru configurația mea a fost exact 61000 de euro. Accesibil sau mult prea scump? Voi decideți.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account