G-Power construiește un BMW 760Li de 725 CP

Cine spune că-i de prost gust să modifici un BMW 760Li în halul ăsta ar face bine să-și ia de mână fosila și să urce cele 245 de scări până la intrarea în castelul său, apoi să moară incinerat de un dragon.

Cine-și cumpără un BMW 760i o face pentru rafinament, pentru motorul ăla V12 care transmite foarte puține vibrații și foarte multă opulență. Să fie la ei, pentru că G-Power au ales să ignore marketingul de casă și să-i aducă niște modificări mai de stradă, deloc în ton cu draperiile de import și blănurile de vulpe în jurul gâtului. Ce-au făcut ei este echivalentul unui spam, unde niște băieți cu șapca întoarsă, pantaloni largi și casetofon pe umăr, au dat buzna la un dineu de babalâci filantropi și au schimbat muzica clasică cu un hip-hop experimental. Și bine au făcut. Mai dă-i încolo de filantropi, că majoritatea o fac pe altruiștii cu banii furați de la cei pe care-i compătimesc.

G-Power-BMW-760i-Storm-2

Și uite așa ia naștere acest BMW 760i denumit Storm, adică furtună, adică chestia aia cu nori și vânt din care plouă și fulgeră. Body kit-ul este unul care nu face niciun compromis. Este acolo să-l observi, dar și să contribuie la aerodinamica mașinii, pentru că merge foarte tare. De unde știu asta? Păi dacă pui un sistem bi-turbo pe un V12 ce credeți voi că se întâmplă? Se întâmplă cam 735 CP, 1.250 Nm, un sprint până la suta de kilometri de doar 4,1 secunde și o viteză maximă de 344 km/h. Cine are curaj să stea în spate și să bea șampanie la viteza asta? În niciun caz vreun bogătan care ține prea mult la el și la viața lui încât să-și riște vreo clipă de plăcere. Asta-i mașină de mafioți ruși care aleargă șă-și recupereze banii de la filantropii cu mănuși albe și Maybach-uri negre.

Sursa – G-Power

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account