Analiză Foto: BMW Seria 2 Active Tourer vs. Mercedes-Benz Clasa B

Între potențialii rivali ai lui BMW Seria 2 Active Tourer, există un model care bavarezul va avea cu singuranță o înfruntare crâncenă. Mercedes-Benz Clasa B nu numai că are o siluetă asemănătoare și dimensiuni comparabile, dar vizează și aceiași clienți ai segmentului premium, interesați de o mașină compactă la exterior, dar practică și spațioasă la interior.

Ajuns deja la cea de-a doua generație, Mercedes-benz Clasa B este cu 2 cm mai lung, cu 1,5 cm mai lat și cu aproape 3 cm mai scund. Rămâne de văzut dacă această diferențiere în ceea ce privește dimensiunile exterioare se va simți și la interior.

bmw-2-series-active-tourer-mercedes-benz-b-class-03

Ambele modele dispun de tracțiune față în echiparea de bază, opțional putând fi aleasă și opțiunea unui sistem de tracțiune integrală. Pentru moment, BMW nu a anunțat când va fi disponibilă versiunea xDrive a lui Seria 2 Active Tourer.

În ceea ce privește raportul dintre prețurile celor două modele, BMW nu a publicat încă lista de preț pentru noul monovolum al mărcii. Oricum, dată fiind rivalitatea între cele două mărci germane, este de așteptat ca Seria 2 Active Tourer să aibă un preț de pornire apropiat de cel al Clasei B, ce pornește de la 25.668 euro, TVA inclus.

bmw-2-series-active-tourer-mercedes-benz-b-class-02

Până la mult așteptatele teste cu noua Serie 2 Active Tourer, care vor dezvălui cum se comportă noua platformă cu tracțiune față a bavarezilor, ne limităm la o comparație strict vizuală între cele două modele. Vă invităm să le analizați și voi după bunul plac, în galeria foto de mai jos.

Sursa foto: Bimmertoday

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account