Colecția Rolls-Royce Suhail – Mai mult alb și mult mai scump vă rugăm!

Ibn al-Haitam a fost un mare savant de origine arabă(mathematician, filozof, astronom, teolog, oftalmolog, etc.) al secolului X care se pare că i-a inspirat la rândul să pe Descartes și Newton, dar care la rândul său a fost inspirat de o constelație pe nume Suhail. Și pentru că Suhail înseamnă glorios, nobil, frumos, păciutor, cei de la Rolls-Royce (adică BMW) au decis să scoată o colecție cu numele ăsta: Rolls-Royce Suhail.

Colecția Rolls-Royce Suhail_7

Colecția Rolls-Royce Suhail este compusă din modelele Phantom, Ghost și Wraith, modele care ies în evidență printr-o vopsea specială pe nume Moonstone Pearl cu accente de albastru Turcheese și o emblemă pe bara față. La interior ești servit cu piele crem combinată cu inserții turcoaz, un ceas turcoaz și o plafonieră constelată care să te facă să uiți de cât ești de bogat.

Colecția Rolls-Royce Suhail_3

Totul pare ca un meniu din ăla în franțuzește care sună bine din gura chelnerului, dar deloc bine în stomacul și în portofelul tău. Trebuie să ținem cont însă că este o colecție dedicată unor oameni care nu mai știu ce să facă cu atâția bani și care dau 1.000.000 de euro pe un număr preferențial ori pe un Kalashnikov poleit cu aur, diamante și coadă de veveriță.

Colecția Rolls-Royce Suhail_2

“Ibn al-Haitam a fost un pioneer notabil ale cărui realizări științifice au dus către un punct de turnură în istoria științei. Am simțit că Suhail este inspirația perfectă pentru o colecție specială, pentru a sărbători influența acesteia asupra științei” – a spus CEO-ul Rolls-Royce Torsten Muller-Otvos, deși ne îndoim că a reușit să pronunțe corect cele două nume.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account