BMW E36 Coupe Stanceworks – BMW-ul cu jante de Mercedes

Stanceworks ne învață de ce vrajba dintre restauratori și tuneri nu trebuie să conteze mai mult decât readucerea la viață a unei mașini clasice.

Mike Burroughs este un fotograf de succes și un împătimit al mașinilor „trântite”, cum zic băieții care-și coboară mașinile până la nivelul în care orice deplasare presupune scântei. Mike este și pasionat de BMW-uri, un restaurator foarte bun, care are și flerul necesar pentru a le modifica așa cum trebuie. Tot el este și omul din spatele comunității Stanceworks, plină de pasionați care aleg să readucă la viață ori să dea o nouă față unor mașini considerate de unii… învechite.

BMW E36 Coupe Stanceworks (6)

Mike are mai multe BMW-uri, iar acest E36 Coupe a stat în garajul său mai bine de trei ani până și-a găsit timp pentru el. Când și-a găsit însă timp de el…ei bine, iată ce a ieșit.

BMW E36 Coupe Stanceworks (1)

Prima operație a fost adusă sub capotă, acolo unde un motor de BMW M3 E46 l-a înlocuit pe cel de 2,5 litri original. Nici motorul de M3 nu a rămas neatins. Acesta a primit niște „surle și trâmbițe” destul de vizibile care i-au adus un câștig de 30-50 de cai putere cinstiți. Următoarea modificare a venit la suspensii, înlocuite cu unele AST și arcuri Bilstein PSS9, o combinație care a adus un plus pentru dinamica mașinii, dar și pentru „prezența” ei pe stradă. Mașina stă jos, așa cum îi place lui Mike, dar nu atât de jos încât să fie bună doar de saloane auto.

BMW E36 Coupe Stanceworks (3)

Odată coborâtă mașina avea nevoie de niște jante care să-i vină bine, iar Mike a ales ceva care arată controversat pentru unii, original și îndrăzneț pentru alții – AMG Aeros 17×8,5 pe față și 17×10 pe spate. Un BMW cu jante de Mercedes garantat atrage atenția și câteva comentarii…

BMW E36 Coupe Stanceworks (4)

Dacă vreți să auziți cum sună, să vedeți cum merge și care sunt toate modificările aduse mașinii, vedeți clipul de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account