Noul BMW Seria 5 M Performance prefigurează viitorul M5

BMW Seria 5 M Performance

Noul BMW Seria 5 M Performance va debuta în primăvara acestui an, odată cu lansarea oficială pe piață a noului BMW M550i xDrive. Pachetele M Performance propuse de BMW pentru noul Seria 5 sunt dezvoltate în colaborare cu divizia M și ne ajută să ne facem o idee despre cum va arăta viitorul M5.

Pachetele pentru noul BMW Seria 5 M Performance își va face apariția la câteva săptămâni după lansarea pe piață din februarie 2017 a noului sedan bavarez și vor fi disponibile pentru toate versiunile de motorizare. De exemplu, pentru versiunea 540i va fi disponibil un pachet M Performance numit Power & Sound Kit care va crește puterea motorului cu șase cilindri în linie, dar și cu „silencer” care aduce un sunet mai puternic și mai sportiv, în timp ce gurile de evacuare pot fi finisate în fibră de carbon. Dacă în configurație standard BMW 540i dezvoltă 340 de cai-putere și 450 Nm, suficient pentru un sprint 0-100 km/h în 5,1 secunde în cazul echipării cu tracțiune spate și 4,8 secunde în cazul tracțiunii xDrive. Dacă se optează pentru pachetul M Performance Power & Soud Kit, puterea crește cu 34 CP și cuplul cu 50 Nm.

BMW Seria 5 M PerformanceDin vara lui 2017, un M Performance Power Kit va fi disponibil și pentru versiunile 530d și 530d xDrive și care va crește puterea și cuplul motorului până la 292 CP și 650 Nm. Pe lângă aceste creșteri de putere, pachetele pentru noul BMW Seria 5 M Performance includ, printre altele, și un sistem de frânare mai performant, cu discuri perforate și cu etrierii vopsiți în roșu. De asemenea, jantele oferite sunt forjate, pe 20 inch și vin echipate cu anvelope 245/35 R20 pe față și 275/30 R20 pe spate. Pachetul aerodinamic M Performance se montează ulterior fabricării și oferă inserții pentru bara față, un difuzor spate, precum și un eleron, toate finisate în fibră de carbon. Opțional se poate opta și pentru praguri M Performance și, ca alternativă pentru elementele din fibră de carbon, ele pot fi fabricate manual din poliuretan. În interior, noile pachete pentru BMW Seria 5 M Performance aduc un volan sport îmbrăcat în alcantara și cu padele pe volan. Încă nu avem detalii despre prețul pachetelor M Performance pentru noul Seria 5, dar știm că montarea after-market a accesoriilor nu afectează în niciun fel garanția oferită de producător.

BMW Seria 5 M Performance

 

Descoperă produsele BMW Shop din cadrul magazinului nostru online:

colectia bmw m

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account