Sixt Rentals isi imbogateste flota de masini din Germania cu 100.000 BMW-uri

Sixt Rental este una din principalele companii de inchirieri masini din Germania, cu sedii in intreaga Europa, si cu prezenta in Africa si Asia. Recent Sixt a emis un comunicat legat de semnarea unui contract pentru cumpararea a 100.000 masini BMW ce urmeaza sa fie incluse in flota sa pana in 2015.

Contractul include masini din intregul portofoliu BMW, inclusiv marca MINI. Atat Seria 7 cat si intreaga familie de modele X stipulate in contract vor fi livrate catre Sixt pana in 2015. Toate masinile vor fi echipate cu sistemul ConnectedDrive si vor beneficia de aplicatia BMW Sixt Mobile Key, creata special pentru aceste modele.

Aplicatia Sixt Mobile Key permite clientilor sa-si rezerve masina BMW de la Sixt prin telefon.

“Parteneriatul de succes dintre BMW si Sixt uneste masini premium cu servicii premium,“ a declarat Erich Sixt, Presedintele Sixt. “Contractul cu BMW reprezinta o componenta cheie in planificarea flotei noastre in anii urmatori.“

Valoarea contractului nu a fost dezvaluita, dar volumul indica faptul ca BMW va inregistra venituri considerabile de la Sixt in urmatorii ani.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account