2009 BMW Seria 7

Ultima generatie a Seriei 7 BMW a avut premiera mondiala la Paris Auto Show in Octombrie. Mult asteptata berlina, a avut o multime de critici inca de la primele poze aparute. Stilul noii Serii 7 este revolutionar si va influenta de asemenea si competitorii firmei BMW.

Noul design are linii mai putin ascutite, care se imbina perfect cu stilul agresiv dar inca exista o multitudine de curbe subtile. Proportiile sint perfecte, in concordanta cu spiritul dinamic care il emana si in linie cu istoria automobilelor BMW.

Spatele masinii este vazut de specialisti ca foarte luxos si poate fi comparat cu modele exclusiviste ca Rolls-Royce sau Bentley. In acelasi timp, partea din fata a noului 7 are elemente importate din zilele de aur ale BMW, in anii ’80 si ne aminteste tot mai mult si de renumitul „rechin”. Grilele tip „rinichi” au o marime impresionanta comparata cu generatia anterioara, dar au ca scop principal asigurarea unei mai bune ventilatii a motorului.

Noile faruri folosesc deja technologia LED si reprezinta probabil elementul cel mai frumos al noii Serii 7.

Motorizarea Serii 7 va fi asigurata de motoare pe motorina si benzina, dar de asemenea, un model hybrid va fi lansat pe piata in viitorul apropiat.


BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account