Poze noi cu BMW Seria 7 în Rusia

Moscova este unul din orașele cu cel mai mare număr de miliardari și una din primele zece piețe de lux din lume. Aici milionarii sunt considerați pătura medie și cine nu-și permite un Rolls Royce, un avion particular sau o țară, s-ar putea orienta către un BMW Seria 7.

2016-BMW-7-Series-luxury-images-17

Nu-i de mirare că un BMW Seria 7 s-ar vinde bine pe piața din Rusia. Dacă ne gândim puțin, un BMW Seria 7 este un fel de chilipir, un entry-level în lumea magnaților.Deși albul și negrul sunt culorile preferate ale rușilor, cu siguranță multitudinea de culori și de pachete opționale le vor lărgi puțin orizonturile, dar și portofelele. Poți să alegi ( chiar dacă nu ești magnat rus) între Alpine White, Jet Black, Carbon Black Metallic, Glacier Silver Metallic, Imperial Blue Metallic, Dark Graphite Metallic, Mineral White Metallic, Singapore Gray Metallic, Jatoba Brown Metallic, Magellan Gray Metallic și Arctic Gray Metallic.

2016-BMW-7-Series-luxury-images-19

În ședința foto pe care v-o prezentăm astăzi putem depista un BMW Seria 7 echipat cu pachetul Pure Excellence în culoarea Imperial Blue, o culoare mai îndrăzneață, dar care-i prinde foarte bine, și un BMW Seria 7 de culoare albă (nu știm de care – prea mult Photoshop) echipat cu pachetul M. Ambele au jante pe 19 inch Double Spoke Style. Se găsesc și altele mai potrivite…

2016-BMW-7-Series-luxury-images-22

Dintre pachetele opționale care-ți pot schimba radical mașina enumerăm „doar” atât: Autobahn Package, Cold Weather Package (sigur le trebuie rușilor), Drive Assistance Package, Executive Package, Interior Design Package, Luxury Rear Seating Package, M Sport Package și Rear Executive Lounge Seating Package. Dacă ar introduce și un Magnat Petrolier Package ar fi o idee foarte bună.

2016-BMW-7-Series-luxury-images-23

Până la pariția unui 760Li rușii vor trebui să se mulțumească însă cu vârful actual de gamă – BMW 750Li, echipat cu un V8 pe benzină de 4,4 litri. 450 CP și 750 Nm va trebui să le ajungă, cel puțin până la apariția unui V12. Până vom avea mai multe de povestit despre acesta din urmă, vă invităm să aruncați un ochi mai atent pe cele două configurații. Vouă care vă place mai mult ca wallpaper?

Sursa – BMWBLOG

Puteți vedea testul nostru cu noul BMW Seria 7 în clipul de mai jos

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account