Motive pentru care merită să-ţi cumperi un BMW

BMW este o marcă care se mândreşte cu multe realizări până în prezent. Unele dintre ele sunt rezultatul muncii în echipă, altele sunt sclipiri de geniu, în timp ce majoritatea se datorează unei reţeţe simple şi conservatoare de a construi maşini: distribuţia egală de mase între punţi, plăcerea de a conduce, respectul pentru client.

Mai jos aveţi un clip interactiv care explică, pe înţelesul tuturor, de ce merită să cumperi un BMW. Filmuleţul sugerează că, spre deosebire de ceilalţi producători, BMW ţine întotdeauna cont de cel de la volan, adică de tine, de mine, de noi, cei care vrem o maşină, nu doar un mijloc de transport mai scump. Pe lângă faptul că BMW-urile sunt maşini care transformă calvarului condusului cotidian într-o mică plăcere, ţin cont de toate celelalte reguli care fac maşinile să fie atractive pentru cumpărătorului modern – design, siguranţă, servicii postvânzare, etc. Nu este cel mai imparţial material despre maşini, dar e suficient de interactiv şi de explicit pentru a lămuri câteva lucruri ori pentru a crea puţină confuzie.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account