dÄHLer Competition Line oferă pentru noul BMW Seria 4 Cabriolet creșteri de putere controlate prin aplicație de smartphone

Acum aproape orice domeniu îți oferă și funcții controlabile prin aplicația de smartphone. Deci era și momentul să vedem această soluție implementată în lumea tuning-ului. Exemplu este dÄHLer Competition Line, care oferă controlul surplusului de putere prin aplicație pentru noul BMW Seria 4 Cabriolet.

În varianta de serie, BMW M440i xDrive Cabriolet are motor de 3 litri, cu 6 cilindri dispuși în linie și tehnologii mild hybrid și BMW TwinPower Turbo. Acesta dezvoltă 374 CP și 500 Nm, resurse care sunt strunite prin transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte și sistemul de tracțiune integrală xDrive. Rezultatul este sprintarea de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.

dÄHLer Competition Line oferă un modul de tuning electronic care crește resursele propulsorului cu 56 CP, respect 110 Nm. Astfel, livrează până la 430 CP și 610 Nm. Acest nivel de putere și cuplu este opținut cu benzină care are cifră octanică 98.

Iar prin intermediul aplicație dÄHLer, care este oferită gratuit, clienții pot alege între 3 variante de putere (Race, Comfort, Eco). Surplusul de putere poate fi activat sau dezactivat în timpul mersului. De asemenea, aplicația include și un cronometru prin care șoferul dictează cât timp de încălzire necesită motorul înainte de activarea surplusului de putere.

Conexiunea wireless dintre modulul de tuning electronic și modelele de smartphone cu sisteme de operare iOS sau Android se face prin Bluetooth 4.0. Iar aplicația de smartphone dÄHLer primește actualizări prin care modulul poate oferi în viitor putere și mai multă.

Cea mai performantă alternativă diesel a noului cabriolet bavarez este BMW M440d xDrive, cu motor turbo de 3 litri, cu 6 cilindri și tehnologie mild hybrid. Propulsorul diesel produce 340 CP și 700 Nm, în specificația de fabrică. Dar cu modulul dÄHLer Competition Line, generează până la 394 CP și 800 Nm. Acest tuning a fost testat conform normelor WLTP-E6d-temp și are omologare EU/CH din partea TÜV Germania.

Pentru accentuarea caracterului sportiv, dÄHLer Competition Line mai oferă un sistem de evacuare de performanță înaltă, precum și un kit de arcuri sport care coboară garda la sol și reduce înclinările caroseriei în viraje. Iar pentru personalizarea designului, sunt disponibile jante de 20 de inch forjate sau din aliaj ușor, capace în stil M pentru oglinzile retrovizoare, făcute din fibră de carbon, și un splitter pentru spoilerul frontal.

Sursa pozelor și informațiilor: dÄHLer Competition Line

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account