MANHART MH4 GTR II este versiune cu 702 CP a modelului BMW M4 CSL

MANHART MH4 GTR II

MANHART MH4 GTR II este o nouă carte de vizită pentru tunerul german care nu scapă vreo ocazie de extrage un plus de putere din orice nou model bavarez de performanță înaltă. Iar noul BMW M4 CSL, pe cât de special este deja în forma lui de serie, pe atât de mult i-a tentat pe inginerii MANHART Performance să-i dea și mai mult frâu liber, când vine vorba de forță brută.

BMW M4 CSL a fost prezentat în 2022 fiind unul dintre modelele dedicate aniversării a 50 de ani de la fondarea diviziei BMW Motorsport GmbH, devenită ulterior BMW M GmbH. Va fi produs într-o serie limitată la doar 1.000 de exemplare. Și este însuflețit de un motor de 3 litri, cu 6 cilindri în linie și tehnologie BMW M TwinPower Turbo, care dezvoltă 405 kW/550 CP și 650 Nm (între 2.750 și 5.950 rpm). Aceste resurse năpustesc către roţile din spate, fiind strunite cu ajutorul unei transmisii M Steptronic cu opt trepte. Această cutie de viteze automată are sistem Drivelogic care oferă mai multe programe pentru schimbarea vitezelor.

Noul BMW M4 CSL poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde, cântărind 1.625 de kg (DIN), în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 307 km/h.

CLICK AICI pentru a vedea prețul lui BMW M4 CSL în România și detalii suplimentare despre specificațiile sale.

Plusul de putere adus de MANHART MH4 GTR II

MANHART Performance știe că motorul biturbo cu 6 cilindri produs de BMW are un potențial ce poate fi explorat suplimentar. Așa că i-a conectat o unitate electronică auxiliară MHtronik Powerbox de concept propriu, care îl ajută pe BMW M4 CSL să genereze 702 CP și 880 Nm.

Pe lângă puterea crescută, modelul MANHART MH4 GTR II dezvoltat pe baza lui BMW M4 CSL a primit un sistem de evacuare MANHART din oțel inoxidabil. Ieșirile eșapamentului au diametru de 110 mm și sunt personalizate cu ornamente din carbon sau din material ceramic. De asemenea, sunt propuse seturi downpipes (țevile de la ieșirile turbinelor) în variante cu sau fără convertoare catalitice.

Un look la fel de radical ca și performanțele

Pe lângă amplificarea puterii, tunerul german oferă pentru BMW M4 CSL un plus de sportivitate și prin montarea unor suspensii MANHART care permit reglarea gărzii la sol și includ arcuri proiectate de H&R.
Mai mult de atât, caracterul extrovertit este evidențiat de un set de 18 elemente din carbon create de MANHART Performance pentru a personaliza caroseria coupe-ului bavarez. Dintre aceste se fac repede remarcate elemente precum capota cu look GTR și extensiile spoilerului frontal. Iar lor li se alătură jantele Forged+ 1 by Yido Performance de 20 de inch, fabricate din aliaj ușor forjat.

Sursa pozelor și informațiilor: manhart-performance.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account