Iată cum ar arăta modele BMW fără celebra grilă dublă

Theophilus Chin, cunoscut pentru abilitatea sa de a altera liniile de design ale mașinilor, a arătat lumii cum ar arăta modelele BMW fără celebra grilă dublă. Iar malaesianul nu s-a limitat la a modifica una-două mașini, ci a redesenat nu mai puțin de 16 modele ale bavarezilor.

În prezent, aproape toate mărcile din lume au unul sau mai multe elemente de design definitorii, iar dacă ar fi să facem un top al acestora, probabil că grila dublă de la BMW ar concura serios pentru prima poziție. Totul a început prin 1933, când a fost lansat BMW 303 – model ce a rămas în istorie și drept primul BMW cu motor cu șase cilindri în linie.

bmw-303-02

Trebuie adăugat că grila dublă de la BMW – ca orice alt calandru – are de fapt un rol funcțional, permițând curenților de aer să răcească motorul termic, plus alte radiatoare aflate în acea zonă. Singurele care au păsatrat grila dublă doar din rațiuni estetice sunt noile modele i3 și i8, acestea neavând un motor termic sub capota din față.

Așadar, iată cum ar arăta 16 modele din gama BMW fără grila dublă:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account