Noul BMW Seria 8: Dezvăluit complet în primele poze spion

Apariția online a primelor poze spion cu viitorul BMW Seria 8 necamuflat a stârnit păreri împărțite. Controversa principală are legătură cu spatele.

Până să ne dezamăgim prea mult de faptul că prima impresie poate fi nu tocmai extraordinară în ceea ce privește partea dorsală, trebuie să luăm în calcul că sunt ciudate unghiurile din care au fost făcute pozele spion publicate și de bmwblog.com. Dar, până la urmă, o mașină e frumoasă și dacă o pozezi cu lumina stinsă sau chiar și dacă atârni cu capul în jos de elevatorul din service, în timp ce o pozezi cu telefonul.

Ca și la pozele spion cu viitorul BMW X4, cel mai mult atrage atenția design-ul stopurilor, cu o semnătură luminoasă pe fundal închis. Totuși, nu m-aș grăbi să mă alătur celor care strâmbă din nas.

 

Conceptul BMW Seria 8 prezentat anul trecut este absolut sublim. Astfel că așteptările pe care le-a generat la adresa modelului de serie sunt foarte mari. În orice caz, din aceste prime poze spion ne poate fi clar faptul că noua Serie 8 o să aducă un design mai îndrăzneț decât al Seriei 6 pe care o înlocuiește.

Seria 8 va fi propusă drept o expresie supremă de lux și dinamism, cu prețuri piperate pe măsură. Deci avea nevoie de un design care să epateze și să reflecte statutul său.

Modelul surprins în pozele spion pare a fi un 850i cu xDrive și pachet M.

Interesantă este și poza care ne oferă cea mai revelatoare imagine a interiorului de serie. Putem observa că design-ul planșei de bord și noile ecrane ale sistemului infotainment sunt întocmai celor prefigurate de concept. Astfel, avem un instrumentar de bord complet digital, fără inele cromate, așa cum au în prezent modelele BMW.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account