BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW 1602 Pickup – El bimmerino

Ce faci cu un BMW 1602 dacă-i al tău? Poți să-l recondiționezi și să aștepți să-i crească valoarea, poți să-l recondiționezi și să mergi cu el pe la evenimente sau poți să-i tai spatele, să-i înlocuiești portbagajul cu o benă și motorul de 1,6 litri cu unul șase în linie de 2,5 litri.

Cam asta a făcut acest propietar cu al său BMW 1602 din 1971 pe care-l scoate acum la vânzare și cere 14.000 de dolari. Se pare că omul a început cu grijă, dar pe la jumătatea procesului s-a plictisit și a decis să scoată flexul. Mai întâi a ales să facă un engine swap cu un șase în linie de 2,5 litri de pe un BMW E30, apoi i-a pus și o cutie manuală cu cinci rapoarte cuplată la un diferențial cu alunecare limitată, niște frâne de Jaguar, scaune scoică de BMW M3 E36 și un roll cage. Suntem mai mult ca siguri că BMW-ul 1602 Pickup e destul de nervos pe stradă și atrage atât laude cât și hulă din partea celor ce le iese în cale. Nu suntem foarte siguri însă cu motivul existenței lui. Să fi făcut-o pentru că nu avea destul loc în portbagaj, pentru a-și promova imaginea servisului sau pur și simplu de plictiseală?

Ca exerciuțiu de garaj auto cu prea mult timp liber este foarte bun, ca mașină de cumpărături nu credem că se descurcă foarte bine însă. Dar dacă ai un cățel căruia îi place să stea în spate și să latre la cățele pe stradă, iar tu ai chef să atragi mai multe priviri decât un Bentley sau un Lamborghini, atunci vezi dacă ai paișpe mii la tine.

Sursa – Carscoops.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account