Pachetele sonore BMW IconicSounds Electric fac noul BMW i7 să sune ca o navă spațială

BMW IconicSounds Electric

Noul BMW i7 electric anunţă o nouă eră pentru plăcerea de conduce susţinută de o experienţă nouă şi exclusivă, susţinută şi de un univers sonor atent construit împreună cu celebrul compozitor Hans Zimmer – BMW IconicSounds Electric. Aceste include scenariul de bun venit, semnalul ready-to-drive şi sunetele de condus pentru fiecare My Mode selectat, până la pachete sonore acustice combinate cu BMW Theatre Screen, disponibil prima dată o dată cu noul model.

Sunetele BMW IconicSounds Electric au fost compuse în colaborare cu Hans Zimmer, care a câștigat premii Oscar pentru coloanele sonore ale unor blockbustere produse la Hollywood

Incluzând un pachet sonor exclusiv pentru Theatre Mode opţional, spectrul acustic complet al BMW IconicSounds Electric poate fi experimentat pentru prima dată în noul BMW i7. Pachetul de sunet a fost dezvoltat printr-o colaborare între BMW Group şi compozitorul Hans Zimmer, dublu câştigător al Premiului Oscar acordat de Academia Americană de Film. Ele întăresc acordul autentic al caracterului automobilului cu designul BMW şi experienţa de condus rezultată în primul sedan electric de lux din lume. Ca reper trebuie să ne aducem aminte că Hans Zimmer este cel care a produs muzica pentru filme epice precum Interstellar, Gladiator, Inception sau The Dark Knight, sau noul Dune, pentru care a câștigat Oscar în 2022.

BMW IconicSounds Electric oferă șoferului posibilitatea de a alege simfonia de sunete digitale, în funcție de modurile de condus

Experienţa sonoră de la BMW i7 poate fi selectată individual prin My Modes. Pe lângă setările Personal, Sport şi Efficient, şi modurile Expressive şi Relax sunt disponibile standard. La BMW i7, fiecare dintre aceste moduri este asociat şi cu un univers sonor independent. Intensitatea şi frecvenţa sunetului de condus se bazează pe poziţia acceleraţiei şi pe situaţia de condus, creând un profil de sunet personalizat individual pentru fiecare My Mode. Selectarea modurilor „Expressive” sau „Relax” are ca rezultat o interacţiune deosebit de intensă. Acestea oferă o experienţă individuală completă de sunet, lumini ambientale şi grafică pe ecranul central curbat BMW, modelată de starea de spirit şi de stilul de condus ale conducătorului.

„Vrem să oferim clienţilor o experienţă unică de condus şi de călătorie în BMW i7. În domeniul experienţei de utilizator, deschidem noi căi pentru a realiza acest lucru, care include şi sunetul de condus”, explică Domagoj Dukec, director BMW Design. „Sunetul în special joacă un rol central în legătura emoţională dintre conducător şi automobilul său. Inovaţii precum BMW IconicSounds Electric fac din BMW i7 un pionier pentru o nouă experienţă de condus completă.”

Caracterul sonor al lui BMW i7 variază de la sport la relaxare

Prin My Modes, conducătorul poate crea o experienţă de utilizator completă, care include o gamă largă de setări ale automobilului. La BMW i7, aceasta include şi sunetul de condus. Sunetele modului „Personal” subliniază caracterul progresiv al modelului, în timp ce peisajul sonor din setarea „Sport” are o prezenţă acustică puternică şi pronunţată. Un sunet foarte viu şi dinamic caracterizează experienţa acustică în modul „Expressive”, în timp ce un fundal de sunet extrem de relaxant este creat în modul „Relax”. Secvenţele de sunet caracteristice la pornirea şi oprirea sistemului de propulsie fac parte din BMW IconicSounds Electric, la fel ca şi sunetele care însoţesc activarea Theatre Screen opţional pentru pasagerii din spate.

Feedbackul acustic de la mişcările acceleraţiei este complet suprimat doar în modul Efficient. Datorită caracteristicilor acustice remarcabile ale noului BMW i7, liniştea rezultată în acest mod este la fel de clară şi pură ca şi experienţa sonoră intensă din celelalte moduri.

BMW i7 beneficiază de o izolare fonică de excepție

Sedanul electric de lux are izolare fonică optimizată, care protejează eficient interiorul de zgomotele externe. Confortul acustic excelent al noului BMW i7 poate fi atribuit optimizării acustice a unităţilor de propulsie electrice, izolării fonice nou dezvoltate pentru motoarele electrice, precum şi rigidităţii crescute a şasiului în faţă şi anvelopelor cu amortizoare de spumă. În plus, zgomotele aerodinamice sunt reduse semnificativ datorită unei caroserii aproape complet etanşeizate, cu suprafeţe ample, a mânerelor încastrate ale uşilor şi oglinzilor exterioare optimizate aerodinamic. Acest lucru permite ca toate aspectele universurilor sonore specifice ale BMW IconicSounds Electric să fie experimentate pe deplin, fără nici o interferenţă.

Mai jos puteți vedea clipul video publicat de BMWBlog.com, unde sunt grupate sunetele BMW IconicSounds Electric ale modelului BMW i7.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account