Top 10 culori BMW

Culoarea unei mașini este importantă, indiferent că vorbim despre achiziții noi, second hand sau proiecte custom.

Uneori alegerea culorii este cea mai grea sarcină a unui posesor, mai ales dacă oferta este numeroasă. Deși nu ai cum să dai greș cu un BMW negru, o culoare mai curajoasă s-ar putea să te scoată în evidență în marea de BMW-uri mafiote și să te facă să-ți apreciezi mașina pe un termen mai lung.  Mai jos avem un top cu acele culori care, credem noi, scot în evidență cel mai bine un BMW.

 

10. Le Mans Blue

Carbon-Fiber-Additions-For-A-LeMans-Blue-BMW-E92-M3-5

BMW au o paletă foarte largă de nuanțe de albastru și asta pentru că este o culoare care nu epatează, dar nici nu se pierde în ochii privitorilor. Albastru Le Mans este una dintre cele mai întâlnite nuanțe de albastru pe BMW-uri și este o alegere bună pentru cei care vor să se piardă în noapte, dar să strălucească la lumina soarelui.

9. Sakhir Orange

BMW-M6_Coupe-2015-1024-10

Este o culoare relativ nouă, oferită de BMW odată cu lansarea noii generații de BMW Seria 6. Culoarea prinde cel mai bine modelelor sportive, dar nu e atât de stridentă încât să nu șadă bine și unor X-uri, de exemplu.

 8.Urban Green

1fhrWck

Nu este o culoare pe care o vezi în fiecare zi. Face parte din gama Individual și este o alegere foarte îndrăzneață. Mulți fug de verde deoarece este o culoare care se vinde greu, dar dacă ai un BMW căruia vrei să-i oferi un aer disciplinat și agresiv, Urban Green e genul ăla de verde care te face să stai drepți în fața mașinii.

 7.Moonstone Grey

_MG_7887

O culoare din paleta Individual pentru actualul BMW Seria 7. Noi am văzut unul sub lumina reflectoarelor de la Salonul Auto din Frankfurt și am rămas cu gura căscată la lună. Scoate atât de bine în evidență formele mașinii încât ai zice că e aproape nefinisată.

 6.Alpine White

BMW-7-Series_UK-Version-2016-1024-06

Albul este o culoare la modă, dar trebuie să fii atent să alegi un alb care nu te trimite cu gândul la spitalul de nebuni sau la detergentul de rufe. E și o culoare populară printre băieții care simt nevoia de atenție și e considerată de unii a fi kitsch. Problema lor, Alpine White e ca o cămașă albă la un costum negru. Cine se uită nu ar trebui să judece.

5.Nardo Grey

nardo-gray-f80m3-4

Este o altă vopsea modernă foarte la modă printre cei care vor o culoare neutră, dar deosebită.  Arată ca nămolul de la Vulcanii Noroioși, e puțin lăptos și pică foarte bine pe noul BMW M3.

4.Frozen Red

_MG_7531

BMW a lansat moda asta cu vopseaua mată în 2009, dar acum continuă să-și dezvolte gama cu nuanțe de roșu, albastru, gri sau alb. O vopsea mată este mai pretențioasă, dar uite cât de bine arată pe un M. Ai zice că-i jupuit de piele.

3.Black Ruby

_MG_7840

Este o culoare elegantă, una pe care o confunzi ușor cu negru când e mai întunecat afară, dar care capătă nuanțe de must nobil în bătaia soarelui. Se potrivește cel mai bine noului BMW Seria 7 și o găsești în paleta Individual.

 2.Pheonix Yellow.

BMW-M3_Convertible-2001-1024-1f

O știm cum toții. Este muștarul care a sărit pe BMW M3 E46 și i-a accentuat caracteristicile sportive, oferindu-i totodată mai multă personalitate. Este una dintre cele mai țipătoare culori din gama BMW și nu este o alegere greșită decât atunci când o vezi pe mașini din gama de lux. A nu se confunda cu Lime Yellow.

1.Yas Marina Blue

BMW-M3_Sedan-2015-1024-19

Culoare asta a debutat pe noul BMW M3 și este un albastru deschis care poate fi ușor confundat cu Santorini Blue sau Pure Blue. Arată bine pe M3 sau M4 și este culoarea care complimentează formele pachetelor M.

Acesta este topul nostru. Dacă aveți alte preferințe și credeți că am omis o culoare ce merita menționată aici, vă rugăm să ne lăsați un comentariu. Mai jos aveți un catalog cu vopselurile BMW Individual și codurile lor, în cazul în care vreți să-i oferiți mașinii voastre o nouă indentitate.

http://www.bimmerpost.com/goodiesforyou/BMW-Individual-Paintwork-Guide.pdf

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account