BMW Group şi AirConsole găzduiesc o competiţie comună pentru dezvoltatorii de jocuri în maşină

AirConsole

BMW Group şi AirConsole lansează o competiţie pentru a dezvolta jocuri adaptate experienţei în automobil. Cu această competiţie, cele două companii adresează potenţialul comunităţii globale de dezvoltatori de jocuri, aceştia fiind invitaţi să devină pionieri în domeniul jocurilor care vor rula pe sistemele de entertainment ale automobilelor. BMW Group şi AirConsole vor promova în comun competiţia la Conferinţa Dezvoltatorilor de Jocuri (GDC) de la San Francisco (20-24 martie 2023).

 

Dezvoltatorii îşi pot trimite ideile şi conceptele începând de astăzi şi până la 8 iunie 2023, prin intermediul site-ului oficial al competiţiei la airconsole.com/in-car-contest-23. Dintre conceptele de joc depuse, cele mai bune patru vor fi alese drept câştigători şi vor primi fiecare câte 5.000 de euro pentru dezvoltarea unui prototip. Dacă prototipul se va dovedi promiţător, AirConsole va finanţa integral dezvoltarea jocului pentru a fi inclus ulterior pe platforma AirConsole. Câştigătorii sunt invitaţi şi la sediul BMW Group din München pentru a vedea rezultatul în acţiune.

Stefan Butz, vicepreşedinte BMW Group de Dezvoltare pentru Divertisment şi Aplicaţii: „Această competiţie este o oportunitate excelentă pentru dezvoltatorii de jocuri de a lucra cu AirConsole pentru a crea experienţe de joc captivante special pentru automobile. Dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă de divertisment de primă clasă, iar jocurile înseamnă bucurie.”

Antti Makkonen, director de jocuri la AirConsole, a declarat: „După cum a subliniat industria auto la CES, jocurile în maşină sunt o realitate. Producătorii de jocuri trebuie să înceapă să creeze jocuri pentru utilizare în automobil, nu doar să aducă jocurile în maşină. Folosirea telefoanelor drept controler în interiorul maşinii face ca jocul să fie accesibil şi distractiv pentru toată lumea, mai ales dacă ţinem cont de faptul că nu toată lumea va deţine un controler de jocuri sau că jocul direct pe ecranul tactil al maşinii face ca braţul să obosească destul de repede”.

BMW Group a ales nDream – compania din spatele mărcii AirConsole – ca partener pentru a aduce jocuri casual în automobil prin programul BMW Startup Garage.

CLICK AICI pentru a afla mai multe detalii despre jocurile pe care BMW Group le dezvoltă împreună cu AirConsole pentru mașinile sale.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account