BMW Group se asociază cu AirConsole pentru a aduce jocurile în automobile în 2023

AirConsole

AirConsole şi BMW Group au anunţat un parteneriat care va aduce jocurile în noile automobile BMW, cu începere de anul viitor.

Ce este AirConsole?

AirConsole este o platformă de jocuri care se potriveşte perfect cu ecranul central curbat BMW şi oferă un catalog amplu şi divers de jocuri. Jocurile se desfăşoară direct în sistemul de divertisment al automobilului. Tehnologia AirConsole permite ca jocurile să fie livrate instantaneu over-the-air şi să fie controlate prin smartphone-uri.

„Cu AirConsole vom folosi tehnologii inovatoare combinate cu o varietate largă de jocuri distractive şi multiplayer. Acest lucru va face ca fiecare situaţie de aşteptare în interiorul automobilului, cum ar fi încărcarea, să fie un moment plăcut”, a declarat Stephan Durach, vicepreşedinte executiv de companie conectată şi dezvoltare operaţiuni tehnice în cadrul BMW Group.

Anthony Cliquot, director executiv al N-Dream, compania din spatele mărcii AirConsole, a declarat: „Suntem extrem de mândri să extindem jocurile în interiorul automobilelor alături de BMW şi suntem încântaţi să creăm jocuri noi pentru divertismentul în maşină. Arhitectura noastră ingenioasă şi accesul uşor la platforma noastră vor schimba modul în care oamenii se distrează în automobilele lor”.

Smartphone + ecran = consolă

Configurarea experienţei de joc cu AirConsole este fără probleme. Jucătorii au nevoie doar de un smartphone, care serveşte drept controler de joc, şi de ecranul central curbat BMW. Conexiunea dintre smartphone şi automobil se stabileşte, de exemplu, prin scanarea unui cod QR în maşină. Jucătorii se pot bucura instantaneu de un joc distractiv.

BMW Group a ales AirConsole ca partener prin programul BMW Startup Garage.

În clipul video de mai jos puteți vedea impresiile noastre de la întâlnirea cu noul BMW Seria 7, care va beneficia de jocurile accesibile prin interfața digitală a bordului său.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account