BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupé primesc 160 opţiuni de culoare BMW Individual

Uzina BMW Group din Leipzig a început producţia BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupé în finisaje de culoare Individual.

„Automobile pline de culoare ca noi” – acesta este motto-ul unei iniţiative a angajaţilor care promovează ideea de diversitate de la uzina BMW Group Leipzig. Dar acest motto capătă acum un sens suplimentar, întrucât universul automobilelor din Leipzig primeşte un număr impresionat de noi opţiuni de vopsea. Începând din 19 august 2021, uzina finisează automobile şi în culori Individual. Primele BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupé pentru cei care preferă culori mai puţin obişnuite sunt strălucitoare precum Speed Yellow, San Marino Blue, Verde Ermes Green sau Nardo Grey.

Albul şi negrul continuă să fie printre cele mai populare culori pentru automobile, dar clienţii caută din ce în ce mai multe culori mai expresive şi individuale. Se pot comanda acum din 160 de opţiuni Individual de culoare pentru BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupé, care se dovedesc foarte apreciate de clienţii în ciuda costului suplimentar pentru finisajele mate şi Individual. Listele de comenzi de la Leipzig pentru automobile cu finisaje Individual sunt deja ocupate până la sfârşitul anului şi include o comandă de180 de automobile BMW 118d în Hockenheim Silver, Ruby Red şi Sepia Violet de la BMW Japonia.

Termenul de livrare pentru finisaje speciale într-o culoare Individual este de aproximativ 10 săptămâni. Clienţii îşi pot crea şi propriile culori, care vor fi amestecate special şi utilizate numai pe automobilul lor.

Pentru ca finisajele Individual să poată fi aplicate şi modelelor în serii mici, sistemul existent a fost îmbunătăţit acum pentru a gestiona vopselele speciale. În plus, au fost integrate noi sisteme de furnizare cu vopsea şi o nouă zonă de amestecare. Acum, vopsitoria poate lucra cinci automobile pe zi în culori din gama Individual.

Integrarea noilor culori speciale înseamnă un serviciu suplimentar şi o muncă de supraveghere pentru echipa de la vopsitorie în comparaţie cu ceea ce este necesar pentru finisajele standard. Unele procese nu mai pot fi efectuate prin mijloace automate şi trebuie efectuate manual, astfel încât echipa de la vopsitorie a fost extinsă. Pentru finisajele mate, procesul este mai lung şi mai complex, deoarece defectele nu pot fi tratate în mod convenţional, aşa cum se face la finisajele lucioase. În schimb, fiecare automobil finisat mat are nevoie de 30 de minute în plus pentru a fi pregătit. În prezent există două opţiuni de culoare mată: Frozen Black şi Frozen Orange.

Este un nou pas important de extindere a ofertei BMW Individual, după ce şi fabrica de la Spartanburg a extins oferta de culori individual pentru modelele X3, X4, X5, X6 şi X7.

Gama completă de opţiuni poate fi experimentată prin intermediul BMW Individual Visualiser: https://visualizer.bmw-individual.com/

Uzina BMW Group din Leipzig

Uzina BMW Group din Leipzig este una dintre cele mai avansate şi durabile uzine auto din lume. Producţia de serie a fost începută în 2005, iar aproximativ 1.100 de automobile ies zilnic, în prezent, de pe liniile de producţie. Portofoliul actual de produse cuprinde BMW Seria 1, BMW Seria 2 Gran Coupé, BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW i3.

BMW Group a investit deja în total peste trei miliarde de euro în locaţia sa din Leipzig, care are o forţă de muncă regulată de aproximativ 5.400 de persoane.

www.bmw-werk-leipzig.de

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroupwerkleipzig

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account