(VIDEO) Test pe zăpadă cu Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan înlătură politețea excesivă într-un test pe zăpadă din Sun Valley, Idaho.

Rolls-Royce este brandul deținut de BMW care încearcă să adopte o ținută și un comportament mai educat și mai sofisticat, dar câteodată năravul bavarez nu poate fi ascuns sub tradiția britanică chiar atât de ușor.

Cât de bogat ești în rând cu ceilalți?

Probabil că te simți mult mai bogat printre săraci, dar nu atunci când stai la aceeași coadă de la Comarnic ca toți ceilalți. Dacă ai un Rolls-Royce Cullinan în România poți să spui că un Range-Rover ar fi fost de ajuns, dar când ai un Rolls-Royce în America, undeva în apropierea unei stațiuni de ski mai luxoase decât Preadealul, poți să spui că banii au fost bine cheltuiți. Testul BMWBlog cu Rolls-Royce Cullinan se desfășoară în Sun Valley, Idaho, unde colegii noștri au primit o invitație pentru un patinaj artistic. Este prima stațiune de ski din America, locul unde o garsonieră costă și 1,5 milioane de dolari.

Și bogații se dau de-a latul

O scuză pentru a derapa controlat cu un Rolls-Royce Cullinan este testarea sistemului de tracțiune integrală, dar noi știm foarte bine că adevăratul motiv este distracția sinceră pe care o simți la volan când faci asta într-o mașină în care în mod normal ai fi cel mai loial șofer. Și poate că e mult mai distractiv să derapezi cu un SUV portocaliu de două tone jumătate decât cu un BMW mititel. Mai jos aveți clipul video cu interviul lui Horațiu Boeriu despre justificările acestei experiențe.

 

Sursa – BMWBlog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account