BMW XCARS Mureş – extinderea BMW Motorrad continuă cu un service nou în Târgu Mureş

BMW Motorrad continuă extinderea la nivel naţional cu un nou partener în centrul ţării. Dealerul BMW XCARS Mureş devine oficial service autorizat al mărcii şi aduce mai aproape marca de clienţii din România.

Investiţia asigură patru locuri de muncă noi şi două posturi de lucru echipate la standardele mărcii. Acestea includ elevator, scule speciale, stand de frâne, aparate de jantat/dejantat/echilibrat roţi, totul în urma unei investiţii totale de peste 100 000 Euro.

„De la angajaţi, la clienţi la BMW XCARS ne vedem în primul rând ca pasionaţi. Am descoperit că avem în regiune o comunitate extraordinară BMW Motorrad. Prin acest demers acoperim o regiune importantă din România pe partea de service şi aducem alături de noi un grup de clienţi importanţi, care poate întâri vizibilitatea noastră în regiune şi businessul general”, explică Anda Bordianu, Director General BMW XCARS Mureş.

„Piaţa de motociclete se dezvoltă permanent, chiar şi în timpul pandemiei avem o creştere consistentă. Primul trimestru al acestui an vine cu un nou record de vânzări, cu un total de 166 de unităţi, o creştere de 38% faţă de acelaşi trimestru al anului precedent. Ne bazăm pe un pachet de servicii mature, aşa cum este finanţarea cu BMW Easy Ride Select, şi o gamă de motociclete mai bogată ca niciodată. Este firesc să dezvoltăm numărul de parteneri BMW Motorrad, pentru a fi mai aproape de clienţii din România”, explică Ionuţ Bâtu, Brand Manager BMW Motorrad România şi Bulgaria.

BMW XCARS Mureş primeşte la deschidere un tablou din partea lui Amirou Diallo. Colaborarea cu artistul din Bucureşti este una de tradiţie, Diallo aigurând cel puţin o lucrare pentru toate centrele BMW Motorrad din ţară, dar şi pentru biroul BMW Motorrad România.

„Diallo are un stil plin de energie, în care am descoperit că BMW Motorrad, cu spiritul nostru de aventură, se refelectă perfect. Am început colaborarea cu un proiect special pentru biroul nostru central şi am extins repede la nivelul întregii ţări. Considerăm că prezenţa proiectelor de artă în centrele noastre din ţară face ca acestea să fie mai mult decât simple spaţii comerciale. Diallo, cu explozia lui de culoare şi tuşe puternice aduce o notă personală, ne defineşte”, explică Bâtu.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account